Neler Yeni

RAZER Cynosa Lite Alınır Mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ama arada kaldım lsLlLzl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam philips fason değil mi? Fasonsa almam
Valla arada kalmalık bişe yok buraya konu açmanın sebebi insanların fikrini almak ben kendi fikrimi söyledim. Ben birisi bu alınır mı şu alınır mı konularına kendim alacakmısım gibi cevap veriyorum. Ben 250 tl bütceye o klavyeyi kesinlikle almam. Çünkü dediğim gibi bomboş özelliksiz bir klavye. Ha illa alacaksam düz mekanik olmayan bi klavye gider ışığı falan daha hoş olan msi vigor modellerine bakarım hiç değilse rgb şıkla ndırması canlı. Ama ben yeridne olsam redragon klavyelere bakarım çok sağlam ve kendini ispatlamıs FP konusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ALİHAN
Valla arada kalmalık bişe yok buraya konu açmanın sebebi insanların fikrini almak ben kendi fikrimi söyledim. Ben birisi bu alınır mı şu alınır mı konularına kendim alacakmısım gibi cevap veriyorum. Ben 250 TL bütceye o klavyeyi kesinlikle almam. Çünkü dediğim gibi bomboş özelliksiz bir klavye. Ha illa alacaksam düz mekanik olmayan bi klavye gider ışığı falan daha hoş olan msi vigor modellerine bakarım hiç değilse rgb şıkla ndırması canlı. Ama ben yeridne olsam redragon klavyelere bakarım çok sağlam ve kendini ispatlamıs FP konusunda.
Hocam o markayı çok sevmiyorum

Arkadaşlar razer cynosa lite mı msı vigor mu?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sadece aydınlatma için mi başka farklar nelerdir?
İki klavyenin mazleme kalitesi hemen hemen aynı tuş yapısı aynı bilek desteği ikisininde yarım hemen hemen msi biraz daha uzun ama çok fark yok. Ama msi rgb konusununda açık ara daha önde. Madem mekanik almayacan bari ışıkları güzel olsun :D

Bunu öneririm.
Düşecek fiyatı.
bak bu güzel işte alınabilir. Fiyatıda güzel indirime girer alınabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom