bende mekanik istiyorum ama 1 2 yılda gitsin istiyorum bu bütcede bulamadımKullanmadım ama mekanik diye Performax alırdım
Bi 40 TL artırırsan:500 TL bütcem var hangisi alınır önerileriniz varmıdır
Teknoloji forumlarında biraz geçmişi olan biri, ayrı özelliği olmadıkça Gamepower veya Rampage önerilmeyeceğini bilir. Çünkü ikiside marka basma, kalitesiz ürünler yapıyor (Genellikle). Ayrıca Gamepower'ın klavyeleri kronik sorunlu.PerforMax'ın çok dayanıklı olacağını düşünmüyorum. İkisi arasından Razer'ı alırdım fakat onun da ışıklandırması çok zayıf. Başka bir öneri istersen bu klavyeyi öneririm. Mini bir klavye ve mekanik. PerforMax'dan daha iyidir.
@Rich Kedy komik olan nedir söyle beraber gülelim
1 senedir Performax G Xargon Red Swicth klavye kullanıyorum. İlk günkü gibi tıkır tıkır çalışıyor.PerforMax'ın çok dayanıklı olacağını düşünmüyorum. İkisi arasından Razer'ı alırdım fakat onun da ışıklandırması çok zayıf. Başka bir öneri istersen bu klavyeyi öneririm. Mini bir klavye ve mekanik. PerforMax'dan daha iyidir.
En azından hangi switchi kullandığı belli. Attığınız klavyenin switchi hangi markaydı?Bi 40 TL artırırsan:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoloji forumlarında biraz geçmişi olan biri, ayrı özelliği olmadıkça Gamepower veya Rampage önerilmeyeceğini bilir. Çünkü ikiside marka basma, kalitesiz ürünler yapıyor (Genellikle). Ayrıca Gamepower'ın klavyeleri kronik sorunlu.
Doğrudur kullanan daha iyi bilir.1 senedir Performax G Xargon Red Swicth klavye kullanıyorum. İlk günkü gibi tıkır tıkır çalışıyor.
300 den fazla verilmezCynosa Lite'ı kullanıyorum dostum sorun varsa sorabilirsin.
Şunu da belirteyim Cynosa Lite 500₺'ye hak eden bir klavye değil.
bunu bande düşündümde gamepower kronik ağrızalı dediler hemenbozulur dedilerPerforMax'ın çok dayanıklı olacağını düşünmüyorum. İkisi arasından Razer'ı alırdım fakat onun da ışıklandırması çok zayıf. Başka bir öneri istersen bu klavyeyi öneririm. Mini bir klavye ve mekanik. PerforMax'dan daha iyidir.