V2 DEĞİL MACRO SEKMESİ VAR FAKAT MAKRO AYARLAYAMIYORUM,Deathadder V2 ise Razer'ın uygulamasından makro atayabilirsiniz.
bi bilgim yok pubgde de kullanıcamvalorantta macro ban sebebi diye biliyorum
ban yersin hocam haber edeyimV2 DEĞİL MACRO SEKMESİ VAR FAKAT MAKRO AYARLAYAMIYORUM,
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi bilgim yok pubgde de kullanıcam
Ben ayarlardım ama ÜCRETSİZ yazmışsın çok para istiyorum benMACROYA İHTİYACIM VAR BİLDİĞİNİZ ÜCRETSİZ MACRO VARSA LİNK VERİRMİSİNİZ
kanka bos mevzulara girmeye gerek yok esporunu takip ettiğin her oyunda mevcutUmarım ban yersin
ah be abiBen ayarlardım ama ÜCRETSİZ yazmışsın çok para istiyorum ben
Ben kullaniyorum daha yemedim banİlk maç ban yersin büyük ihtimalle eğer sprey için macro atayacaksanız.
Sprey 30 mermide de düz gidiyor ve yemediyseniz macroyla bile umursancak bir rankta değilsiniz demektirBen kullaniyorum daha yemedim ban
hangi mouseBen kullaniyorum daha yemedim ban
kanka valorant hs odaklı oyun 2 shot bi makro yeter yani csgo değil buSprey 30 mermide de düz gidiyor ve yemediyseniz macroyla bile umursancak bir rankta değilsiniz demektir
2 vuruşlu bir macro yarardan çok zarar olur ama siz bilirsiniz ban da yemezsiniz büyük ihtimalle çünkü size bir avantaj sağlamıyor hatta kimi mouse da double click butonu var ztnhangi mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka valorant hs odaklı oyun 2 shot bi makro yeter yani csgo değil bu