Valla bana lazımdı sizi bilemem
Teşekkürler hocamHayırlı olsun o zaman güzel günlerde kullanın
Bu indirimlerin oldugu bi kategori varmı yoksa rastgele mi buldunuz yani bunun yanında başka indirim varmıİtopya'da Razer Deathadder V2 indirime girmiş. Ben halihazırda kullanıyorum, yedek aldım bir tane de.
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
%50 indirimli ürün bulmak zor.İhtiyacım olmadığı halde 1 tane aldım. 1 tane daha mı alsam diyorum da abartı olacak gibi, parayı başka indirimlere saklasam daha iyi sanki.
İtopya doğum günü indirimi. Anasayfada mevcut.Bu indirimlerin oldugu bi kategori varmı yoksa rastgele mi buldunuz yani bunun yanında başka indirim varmı
Hayır yalancı inanmıyom inanmıyom boyut değil boyut değil işlevBoyut ve özellik farkı var. V2'nin özellikleri çok çok yüksek. Ancak önemli olan boyutu.
evet alacaktım 400 olmuşEvet mouse 400 TL olmuş arkadaşlar
hocam mini oevet alacaktım 400 olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
burda 239 TL alınır mı ?
o mini bu farklievet alacaktım 400 olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
burda 239 TL alınır mı ?
hocom mini o
hmm okeyy kaçırdık ozaman kötü olduo mini bu farkli