Lowe
80+ Bronze
evett..hmm okeyy kaçırdık ozaman kötü oldu
evett..hmm okeyy kaçırdık ozaman kötü oldu
buradakilerin çoğu fomoya kapılıp aldı zaten boşver.hmm okeyy kaçırdık ozaman kötü oldu
Yinede fiyatını sonuna kadar hak ederEvet mouse 400 TL olmuş arkadaşlar
Ula benim ki daha kargoya verilmiş mi verilmemiş mi belli değil bu net kargo yeni mi çıktı sistemlerinde sorun varmış kargom nerde bilmiyorlarEvet mouse geldi itopya hızlı çalışıyor maşallah
Net kargo ile geldi benim ürünüm İstanbul’dan Ankara’ya 1 günde teslim ettiler geçen senede klavye almıştım o zamanda 1 günde teslim etmiştilerUla benim ki daha kargoya verilmiş mi verilmemiş mi belli değil bu net kargo yeni mi çıktı sistemlerinde sorun varmış kargom nerde bilmiyorlar
Şanslı zenci seni.Net kargo ile geldi benim ürünüm İstanbul’dan Ankara’ya 1 günde teslim ettiler geçen senede klavye almıştım o zamanda 1 günde teslim etmiştiler
Ula benim ki daha kargoya verilmiş mi verilmemiş mi belli değil bu net kargo yeni mi çıktı sistemlerinde sorun varmış kargom nerde bilmiyorlar
Yani o kadar firma varken neden böyle firmayla çalışırlar anlamamNet kargo gerçekten kötü, kar yağdığında, kar yağdığı günün üzerinden 5 gün geçmişti. Arıyorum kar yağdığı için bölgenize sefer yapılamamakta diyorlar. Sokakta 1 cm kar yokken diyorlardı bunu.
Şube ile alakalı demekkiNet kargo gerçekten kötü, kar yağdığında, kar yağdığı günün üzerinden 5 gün geçmişti. Arıyorum kar yağdığı için bölgenize sefer yapılamamakta diyorlar. Sokakta 1 cm kar yokken diyorlardı bunu.
bro benimde net kargo siparişten 1 gün sonra geldi ups baya kanserdi bu net iyi geldi bizim orayaUla benim ki daha kargoya verilmiş mi verilmemiş mi belli değil bu net kargo yeni mi çıktı sistemlerinde sorun varmış kargom nerde bilmiyorlar
Bende var o zaman bi ibnelik çözemedimbro benimde net kargo siparişten 1 gün sonra geldi ups baya kanserdi bu net iyi geldi bizim oraya