Newkan
80+ Bronze
EyvAllah kardeşim sende öylesin Adanaya yolun düşerse beklerimAdamsın sen adammmmm <3
EyvAllah kardeşim sende öylesin Adanaya yolun düşerse beklerimAdamsın sen adammmmm <3
tamam baba takip ediyorum ne olur ne olmaz belki gelme şansımız olur sende çorluya gelince yaz banaEyvAllah kardeşim sende öylesin Adanaya yolun düşerse beklerim
Edirne den selamlar reistekirdağ çorlu babajım sen nerelisin
Aleyküm selam beaEdirne den selamlar reis
Aslına bakarsan her iki mouse'u da 375 tl'ye almış oldun ve ilk aldığın mouse'u da 125 tl indirime sokmuş oldunSahip olduğu switch en iyi mouse switchi. Normal piyasasının neredeyse %50 altına inmiş. Ben zamanında 500TL verip almıştım bir de yedek aldım. Bana göre en kullanbilir mouse.
Bana tahmini teslimat 28 mart diyor şasirmadim 1 haftada anca gelecekEvet mouse geldi itopya hızlı çalışıyor maşallah
Yazdığım öneri deathadder v2 de yokmuş.Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
İade et dostum yok böyle bir şey bizde.Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
Ayar derken? Ben altında "profil" kısmını gördüm. Bir de ses mekanik yani kabloyu bağlayınca gelen bir ses değil. Plastik gıcırtısı sesi geliyor.Mouse alt kısmında "Resistance" ayarı yapılabiliyor.