Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 249TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
EyvAllah kardeşim sende öylesin Adanaya yolun düşerse beklerim
tamam baba takip ediyorum ne olur ne olmaz belki gelme şansımız olur sende çorluya gelince yaz bana

Kadir_1987

80+ Silver
Sahip olduğu switch en iyi mouse switchi. Normal piyasasının neredeyse %50 altına inmiş. Ben zamanında 500TL verip almıştım bir de yedek aldım. Bana göre en kullanbilir mouse.
Aslına bakarsan her iki mouse'u da 375 tl'ye almış oldun ve ilk aldığın mouse'u da 125 tl indirime sokmuş oldun :)
Uzun lafın kısası her türlü kazanan yine sen oldun :)
Güzel günler de kullan.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bana teslim edildi:blobdance:

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Ups kargoyu hala bekliyorum.. numara yazmıyor galiba itopya aramıyorlar çünkü.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Net kargo ile 3 defa çalıştım ama en hızlısı ve sorunsuzu sanırım bu teslimat oldu

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer benzer problemi yaşayan varsa bu yöntemi deneyebilir. Basit ama işe yaradı :) O ses artık yok.

Son düzenleme:

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
Yazdığım öneri deathadder v2 de yokmuş.
(Yorumu sildim.)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,183
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İade et dostum yok böyle bir şey bizde.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Mouse alt kısmında "Resistance" ayarı yapılabiliyor.
Ayar derken? Ben altında "profil" kısmını gördüm. Bir de ses mekanik yani kabloyu bağlayınca gelen bir ses değil. Plastik gıcırtısı sesi geliyor.

Top Bottom