Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 249TL

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Ömer
Razer Focus+ Pixart 3391'den daha iyi. Ayrıca Deathadder ayak ve ergonomi olarak da üstün. Kaldı ki dedigin mouse wireless versiyonu 1k. Bence abartiyorsun.
Sensör ya da kullanımla alakalı bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda? Ben malzeme kalitesi ve clicklerden bahsediyorum. Ayrıca aşırı hafif mouse, daha önceki kullandıklarım 120-140g arasındaydı ondan dolayı hafifliği bende kötü izlenim bırakmışta olabilir. Abartmıyorum neden abartayım marka model vererek farkını söyledim ve gayet açıklayıcı cümleler kurdum daha ne :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O değil de ürün satıyorlar 1 haftada faturasını göndermiyorlar. Son iş gününü mü bekliyorlar anlamadım.
Fatura gelmiş benim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Sensör ya da kullanımla alakalı bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda? Ben malzeme kalitesi ve clicklerden bahsediyorum. Ayrıca aşırı hafif mouse, daha önceki kullandıklarım 120-140g arasındaydı ondan dolayı hafifliği bende kötü izlenim bırakmışta olabilir. Abartmıyorum neden abartayım marka model vererek farkını söyledim ve gayet açıklayıcı cümleler kurdum daha ne :)

Fatura gelmiş benim.
Şuan msi clutch gm41 kablosuz mouse kullanıyorum 74 gram ağırlığı var razerda aldım bi tık ağır bile geldi bana fps oyunları oynayan biri için bence ağırlığı ideal.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Ömer
Şuan msi clutch gm41 kablosuz mouse kullanıyorum 74 gram ağırlığı var razerda aldım bi tık ağır bile geldi bana fps oyunları oynayan biri için bence ağırlığı ideal.
O zaman senin dediğine göre alışkanlık meselesi. Zamanla alışırım herhalde olmadı satarım. Daha önce kullandıklarım: Bloody A90 144G - Ironclaw Wireless 130G bu Deathadder 82G .

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Fatura gelmiş benim.
Bence sen kendi mouse'una alismissin o yüzden

Newkan

80+ Bronze
valla bana gelen cillop gibiydi, tam elime oturdu v2 mini'yi de kutusuna koydum yedekte duruyor. şans demek ki.
Olabilir daha benim ki dağıtım da gelecek inşallah bugün :)

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.

dediğin aynı sorun bendede var :) ama kullanırım beni rahatsız etmiyor o kadar
Tekeri döndürürken oluşan ses mi sende de var? Onu çözdüm. Sen de dene büyük ihtimal sende de gider o ses :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Olabilir daha benim ki dağıtım da gelecek inşallah bugün :)
Valla benimki daha yeni geldi pırıl pırıl
IMG_20220328_150819.jpg

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
ATA
Tekeri döndürürken oluşan ses mi sende de var? Onu çözdüm. Sen de dene büyük ihtimal sende de gider o ses :)
nasıl çözdün ? aynen tekeri yukarı çevirirken cıkıyor sadece aşağı indirirken olmuyor . ama sıfır olduğu için zamanla kullanıldıkça gider diye düşünüyorum

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
nasıl çözdün ? aynen tekeri yukarı çevirirken cıkıyor sadece aşağı indirirken olmuyor . ama sıfır olduğu için zamanla kullanıldıkça gider diye düşünüyorum
Sorunu paylaştığım mesaja da ekledim aslında ama görmemişsin sanırım burada da paylaşayım :) Yok o şekilde 1 gün denedim yoğun şekilde sürekli çevirdim ama olmadı, geçmedi. Normal kibar kullanımla geçmiyormuş. Aynı sorunu yaşayanlarda varmış yabancı forumlara baktım. Şu videodaki şeyi yaptım tuhaf bir şekilde sorun çözüldü :) Altındaki yorumlarda da herkes çözüldü yazmış.

Newkan

80+ Bronze
Sorunu paylaştığım mesaja da ekledim aslında ama görmemişsin sanırım burada da paylaşayım :) Yok o şekilde 1 gün denedim yoğun şekilde sürekli çevirdim ama olmadı, geçmedi. Normal kibar kullanımla geçmiyormuş. Aynı sorunu yaşayanlarda varmış yabancı forumlara baktım. Şu videodaki şeyi yaptım tuhaf bir şekilde sorun çözüldü :) Altındaki yorumlarda da herkes çözüldü yazmış.
Enteresan bir çözüm :D neyse bende de yaparsa deneriz.

Lowe

80+ Bronze
şimdi elime ulaştı kalitesizlik hissi var bayağı forumda denilen gibi gamepower ursa kullanıyorum daha kaliteli doku yapısı

Newkan

80+ Bronze
Fare geldi arkadaşlar şimdi taktım pcye bir sorun yok gibi baya kaliteli duruyor 😍

Ekler

• IMG_20220328_165708.jpg
    IMG_20220328_165708.jpg
    2.5 MB · Hit: 33
Top Bottom