zelforen
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
dediğin aynı sorun bendede varBende böyle bir durum yok.
dediğin aynı sorun bendede varBende böyle bir durum yok.
Sensör ya da kullanımla alakalı bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda? Ben malzeme kalitesi ve clicklerden bahsediyorum. Ayrıca aşırı hafif mouse, daha önceki kullandıklarım 120-140g arasındaydı ondan dolayı hafifliği bende kötü izlenim bırakmışta olabilir. Abartmıyorum neden abartayım marka model vererek farkını söyledim ve gayet açıklayıcı cümleler kurdum daha neRazer Focus+ Pixart 3391'den daha iyi. Ayrıca Deathadder ayak ve ergonomi olarak da üstün. Kaldı ki dedigin mouse wireless versiyonu 1k. Bence abartiyorsun.
Fatura gelmiş benim.O değil de ürün satıyorlar 1 haftada faturasını göndermiyorlar. Son iş gününü mü bekliyorlar anlamadım.
Şuan msi clutch gm41 kablosuz mouse kullanıyorum 74 gram ağırlığı var razerda aldım bi tık ağır bile geldi bana fps oyunları oynayan biri için bence ağırlığı ideal.Sensör ya da kullanımla alakalı bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda? Ben malzeme kalitesi ve clicklerden bahsediyorum. Ayrıca aşırı hafif mouse, daha önceki kullandıklarım 120-140g arasındaydı ondan dolayı hafifliği bende kötü izlenim bırakmışta olabilir. Abartmıyorum neden abartayım marka model vererek farkını söyledim ve gayet açıklayıcı cümleler kurdum daha ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fatura gelmiş benim.
O zaman senin dediğine göre alışkanlık meselesi. Zamanla alışırım herhalde olmadı satarım. Daha önce kullandıklarım: Bloody A90 144G - Ironclaw Wireless 130G bu Deathadder 82G .Şuan msi clutch gm41 kablosuz mouse kullanıyorum 74 gram ağırlığı var razerda aldım bi tık ağır bile geldi bana fps oyunları oynayan biri için bence ağırlığı ideal.
Bence sen kendi mouse'una alismissin o yüzdenSensör ya da kullanımla alakalı bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda? Ben malzeme kalitesi ve clicklerden bahsediyorum. Ayrıca aşırı hafif mouse, daha önceki kullandıklarım 120-140g arasındaydı ondan dolayı hafifliği bende kötü izlenim bırakmışta olabilir. Abartmıyorum neden abartayım marka model vererek farkını söyledim ve gayet açıklayıcı cümleler kurdum daha ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fatura gelmiş benim.
Olabilir daha benim ki dağıtım da gelecek inşallah bugünvalla bana gelen cillop gibiydi, tam elime oturdu v2 mini'yi de kutusuna koydum yedekte duruyor. şans demek ki.
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
Tekeri döndürürken oluşan ses mi sende de var? Onu çözdüm. Sen de dene büyük ihtimal sende de gider o sesdediğin aynı sorun bendede varama kullanırım beni rahatsız etmiyor o kadar
Valla benimki daha yeni geldi pırıl pırılOlabilir daha benim ki dağıtım da gelecek inşallah bugün![]()
nasıl çözdün ? aynen tekeri yukarı çevirirken cıkıyor sadece aşağı indirirken olmuyor . ama sıfır olduğu için zamanla kullanıldıkça gider diye düşünüyorumTekeri döndürürken oluşan ses mi sende de var? Onu çözdüm. Sen de dene büyük ihtimal sende de gider o ses![]()
Sorunu paylaştığım mesaja da ekledim aslında ama görmemişsin sanırım burada da paylaşayımnasıl çözdün ? aynen tekeri yukarı çevirirken cıkıyor sadece aşağı indirirken olmuyor . ama sıfır olduğu için zamanla kullanıldıkça gider diye düşünüyorum
Enteresan bir çözümSorunu paylaştığım mesaja da ekledim aslında ama görmemişsin sanırım burada da paylaşayımYok o şekilde 1 gün denedim yoğun şekilde sürekli çevirdim ama olmadı, geçmedi. Normal kibar kullanımla geçmiyormuş. Aynı sorunu yaşayanlarda varmış yabancı forumlara baktım. Şu videodaki şeyi yaptım tuhaf bir şekilde sorun çözüldü
Altındaki yorumlarda da herkes çözüldü yazmış.