Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 249TL

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
Bende böyle bir durum yok.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Son düzenleme:

Newkan

80+ Bronze
Bunlar herhalde elindeki sorunlu ürünleri ucuz yoldan sattılar. Kime gelse sorunlu çıkıyor. Benimki daha yolda gelsin bakalım ne çıkacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Bunlar herhalde elindeki sorunlu ürünleri ucuz yoldan sattılar. Kime gelse sorunlu çıkıyor. Benimki daha yolda gelsin bakalım ne çıkacak
Bence iade etmesin, değişim talep etsin; çok ucuz fiyata geldi.
Değişim yapabiliyor muyuz peki ben de ucuz diye iade etmek istemiyorum ama ses de var.
En son açtığım konuya bakın. Bana gelen ürünün üst kısmında çizik var. Fotoğrafını da koydum.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Valla bilmiyorum, ama garantiye vermen lazım sanırsam.
Pazartesi bir arayıp sorayım. Sürekli kullanmaya çalışıyorum belki seste azalma olur vs diye ama yok yani gitmiyor. Sorunlu sanırım. Umarım iade almazlar da değişim yaparlar.
Sorun çözüldü --> Şu videodaki işlemi yapınca şu an ses kalmadı.

Son düzenleme:

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Ömer
Benim mouse geldi fakat beklentiyi mi yüksek tuttum bilmiyorum kalite falan yerlerde. Geçici olarak Corsair Ironclaw Wireless kullanıyordum, onu kullandıktan sonra bu Deathadder aşırı kalitesiz geldi bilmiyorum tuş basım hissiyatı malzeme kalitesi ve hafifliği..

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

KnightDavion

80+ Bronze
O değil de ürün satıyorlar 1 haftada faturasını göndermiyorlar. Son iş gününü mü bekliyorlar anlamadım.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
valla bana gelen cillop gibiydi, tam elime oturdu v2 mini'yi de kutusuna koydum yedekte duruyor. şans demek ki.

Top Bottom