❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 249TL

EyvAllah kardeşim sende öylesin Adanaya yolun düşerse beklerim
tamam baba takip ediyorum ne olur ne olmaz belki gelme şansımız olur sende çorluya gelince yaz bana

Sahip olduğu switch en iyi mouse switchi. Normal piyasasının neredeyse %50 altına inmiş. Ben zamanında 500TL verip almıştım bir de yedek aldım. Bana göre en kullanbilir mouse.
Aslına bakarsan her iki mouse'u da 375 tl'ye almış oldun ve ilk aldığın mouse'u da 125 tl indirime sokmuş oldun :)
Uzun lafın kısası her türlü kazanan yine sen oldun :)
Güzel günler de kullan.

Bana teslim edildi:blobdance:

Ups kargoyu hala bekliyorum.. numara yazmıyor galiba itopya aramıyorlar çünkü.

Net kargo ile 3 defa çalıştım ama en hızlısı ve sorunsuzu sanırım bu teslimat oldu

Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer benzer problemi yaşayan varsa bu yöntemi deneyebilir. Basit ama işe yaradı :) O ses artık yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim aldığım ürün biraz önce geldi. Kutuyu açtım fareyi kullanayım dedim ama tekerleğini yukarı doğru çevirdiğimde rahatsız edici bir gıcırtı var (yavaş veya hızlı yapmam farketmiyor). Geriye doğru yaparken bu ses yok. Video ekledim iade mi etmeliyim yoksa zamanla geçen bir şey mi? Diğer alan arkadaşlarda var mı bu durum? Cevap verebilirseniz sevinirim.
Yazdığım öneri deathadder v2 de yokmuş.
(Yorumu sildim.)

İade et dostum yok böyle bir şey bizde.

Mouse alt kısmında "Resistance" ayarı yapılabiliyor.
Ayar derken? Ben altında "profil" kısmını gördüm. Bir de ses mekanik yani kabloyu bağlayınca gelen bir ses değil. Plastik gıcırtısı sesi geliyor.

Geri