Çözüldü✓ Razer Deathadder V2 alınır mı

Zzqie

80+
Reaksiyon skoru
39
şuan fps oyunları için 500 tl civarına Razer Deathadder V2 den iyi mouse varmıdır

300 350 ye kapali kutu bulursun hem sahibinden hem de dolap uzerinden. internetten alma bence

Alınır. Kullanıyorum. Genelde warzone oynuyorum. Sanki daha kolaylaşıyor bu mouse ile

para konusunda sıkıntı yok 400-500 farketmez sadece iyi olsun yeter
ayni seyi daha ucuza alirsin diye dedim. itopyada 250 TL'ye satildi ve herkes alip 300 e falan satiyor suan

valorant ve cs go oynuyorum bu oyunlar için daha iyi bir mouse varmıdır acaba
Fps mouse deathadder alabilirsiniz sakın saçma fiyatlı zowielere bakmayın biri 250 ips biri 650 ips daha ne söyleyeyim skatezleri de güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam.
5 tane mouse kullandım deathadder v2 viper ultimate rival 600 steelseries prime g903 neredeyse preminum seviyedeki mouseları kullandım.

Ben cok arastirmistim g pro ile v2 arasinda kaldim indirime girince direk v2 yi almistim cidden cok iyi mouse çoğu esporcu da v2 ve g pro kullanır
Hocam şöyle zowie bir tık daha fazla ama g pro be v2 daha az kullanılır.

teşekkürler hocam.
Birde hocam sensor.fyi ve rtings artı ninja mice yazın çıkar buralardan çok iyi incelemeler yapıyorlar özellikte rtings tutul şekline kadar bakıyor kesin bakın.

Hocam şöyle zowie bir tık daha fazla ama g pro be v2 daha az kullanılır.

Birde hocam sensor.fyi ve rtings artı ninja mice yazın çıkar buralardan çok iyi incelemeler yapıyorlar özellikte rtings tutul şekline kadar bakıyor kesin bakın.
çok teşekkür ederim hocam mouse u yakın zamanda sipariş vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,457
Üyeler
195,631
Son üye
Haxbox
Geri