Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Deathadder V2 alınır mı

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
He evet zowie modelleri unutmusum.
Zowie şöyle 400tl yada 500 lira olsa tercih edilir ama şuanki şartlarda çok gereksiz pahalı yani aldığında çöpe atmış olursun paranı yeni serisinde olsa bile asla alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkür ederim hocam mouse u yakın zamanda sipariş vereceğim
Ne demek hocam bilgilendirmek için burdayız.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Hocam bende hyperX pulsefire raid ve Razer Deathadder V2 var. Stellseries haricî çoğu marka model mouse kullandım. Nedennini tam bilmiyorum ama v2 daha kullanışlı geldi bana belki elime tam uydu ondandır.

Elinizin ölçüleri ve tutuş şekli çok önemli.

Kablosuz istiyorsanız. https://www.itopya.com/razer-basili...JImw5a5Voi7SkkoBDEWl5OJhFYYUf-8saAj_vEALw_wcB

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Kaliteli bir fare alınır fakat kalite kontrol sorunları var bazılarında tamamen şans Örneğin gıcırdama,tuşların sallantısı vs

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam bende hyperX pulsefire raid ve Razer Deathadder V2 var. Stellseries haricî çoğu marka model mouse kullandım. Nedennini tam bilmiyorum ama v2 daha kullanışlı geldi bana belki elime tam uydu ondandır.

Elinizin ölçüleri ve tutuş şekli çok önemli.

Kablosuz istiyorsanız. https://www.itopya.com/razer-basili...JImw5a5Voi7SkkoBDEWl5OJhFYYUf-8saAj_vEALw_wcB
Hocma yardım istiyorum konuma bie bakarmısınız.

Kaliteli bir fare alınır fakat kalite kontrol sorunları var bazılarında tamamen şans Örneğin gıcırdama,tuşların sallantısı vs
Valla hocam viper ultimate içinde clickleri kötü diye forumları yıktılar hiç bir problem yok aslında bende vardı yok.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Hocma yardım istiyorum konuma bie bakarmısınız.

Valla hocam viper ultimate içinde clickleri kötü diye forumları yıktılar hiç bir problem yok aslında bende vardı yok.
Tamamen şans işi açıkcası

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Aynen şu gibi rtx 3090 ti alan adama tamamen sorunsuz çıkma ihtimali neyse bununda aynı.
Konu çözüldü olarak işaretlendi fazla kirletmek istemiyorum fakat sizide yanlış yöneltmek istemem.Şöyle diyeyim razerin bu faresinde kalite kontrol problemleri var. Vida tam sıkılmamış olabiliyor buna bağlı olarak gıcırdama oluyor. Çok gördügüm için söyleyeyim dedim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Konu çözüldü olarak işaretlendi fazla kirletmek istemiyorum fakat sizide yanlış yöneltmek istemem.Şöyle diyeyim razerin bu faresinde kalite kontrol problemleri var. Vida tam sıkılmamış olabiliyor buna bağlı olarak gıcırdama oluyor. Çok gördügüm için söyleyeyim dedim.
Tamamdır reis ama benim çok karşılaşmadım o yüzden söyledim.

Top Bottom