Amanita
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Eliniz orta-büyükse ve fingertip TUTMUYORSANIZ alınır.razer deathadder v2 pro alınır mı? peki şuan 1100₺
Eliniz orta-büyükse ve fingertip TUTMUYORSANIZ alınır.razer deathadder v2 pro alınır mı? peki şuan 1100₺
Fingertip tutmuyorum palm bazen sıkılınca clawEliniz orta-büyükse ve fingertip TUTMUYORSANIZ alınır.
Elin küçük değilse alabilirsin o zaman.Fingertip tutmuyorum palm bazen sıkılınca claw
Fiyatına değermi peki ?Elin küçük değilse alabilirsin o zaman.
Normal boy değil el boyu önemli.şuan bi uyguna satılan bi Razer Deathadder V2 Mini kalmış. 174 boyundayım çok bi sıkıntı olur mu sence yani kesin alma mı dersin @Amanita
hocam memnun musun, bi sıkıntısı var mı?200 liraya almıştım.Elim 15 cm falan bana tam oluyor kullanışı özellikleri vs çok iyi.Bir ara rehber yapıcam.
Boyutu:
Alıntıyı görüntüle
Değmese neden al diyeyimFiyatına değermi peki ?
Önemli olan elinin boyu, yerden yüksekliğin değil Ben şahsen sevmiyorum daha kaliteli farelere alıştığım için. Hem LOD yüksek hem sensör kaliteli hissi vermiyor, şekli de bir garip. Küçük olmasına rağmen finger tip rahat ettirmiyor. Tabii kişisel tercih. Şansın varsa gidip bir mağazada dene. Paran yetiyorsa da Razer orochi'yi al geç.şuan bi uyguna satılan bi Razer Deathadder V2 Mini kalmış. 174 boyundayım çok bi sıkıntı olur mu sence yani kesin alma mı dersin @Amanita