ikiside focus+ kullanıyorDeathadder V2 daha iyi.
Dünyanın en iyi sensörüne sahip bir mouse.
ikiside focus+ kullanıyorDeathadder V2 daha iyi.
Dünyanın en iyi sensörüne sahip bir mouse.
Evet biraz araştırmam sonucu neredeyse tüm özellikleri aynıymış fakat dış görünüş olarakta Deathadder V2'yi beğendiğim için ve kablosuz mouse sevmediğim için yinede Deathadder V2'yi tercih ederimikiside focus+ kullanıyor
Hocam v2 kullanıyorum şahane antep atıyorum efso gerçekten!Razer biraz daha ucuz olmasına rağman sensör bakımından güncel ve piyasadaki en iyisi. Sizce hangisi daha iyi? Anlayan kişiler ve kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim.
Basilisk v2 de olabilir
Düşünmeden Cevap Veriyorum Ve Kesinlikle V2 Al DiyorumRazer biraz daha ucuz olmasına rağman sensör bakımından güncel ve piyasadaki en iyisi. Sizce hangisi daha iyi? Anlayan kişiler ve kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim.
Basilisk v2 de olabilir
V2 yi kullanıyorum şuan, memnunumRazer biraz daha ucuz olmasına rağman sensör bakımından güncel ve piyasadaki en iyisi. Sizce hangisi daha iyi? Anlayan kişiler ve kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim.
Basilisk v2 de olabilir
knk ikiside sensör, switch, kaplama olarak aynı sadece şekil farkı var yani bende deathadder v2 şeklini daha çok seviyorumda düşünmeden almak mantıklı değil bence eline uyanı alsınDüşünmeden Cevap Veriyorum Ve Kesinlikle V2 Al Diyorum