O kadar da değil hocamelimde kablosuz olarak delux m820dc var paw3335 gm8.0 swich var bundan daha iyidir
O kadar da değil hocamelimde kablosuz olarak delux m820dc var paw3335 gm8.0 swich var bundan daha iyidir
benim delux: 16k dpi- Kailh gm 8.0 swich-şarjlı 70 gram olması lazımO kadar da değil hocam
Neden hocam elime tam oturuyor görünüşü felanda hoşuma gidiyor siz neyden dolayı sorun yaşadınız?Rival 3 tavsiye etmiyorum ben
Tuşlarından dolayı clikleri belli bir süre sonra aşırı yumuşuyor sanki basılı kalıyormus gibi durum oluşuyor en sonunda sinirlendim kırdım adamla baş başa sıkmadımNeden hocam elime tam oturuyor görünüşü felanda hoşuma gidiyor siz neyden dolayı sorun yaşadınız?
Pil ne kadar dayanıyor? Birde sinyalinde ne sorunu var dostum?dünyanın en boş sırf kablo olmasın diye çıkartılmış alınmaz pil mi dayanır buna 2. sinyali sorunlu bir ürün
kullanmadım alınmaz diyorumPil ne kadar dayanıyor? Birde sinyalinde ne sorunu var dostum?
2 tane şeyde eleştirmişsin. Ne sorunu var falan diyorum, kullanmadım diyorsun. Sorunun ne olduğunu bilmeden mi sorun var yazdın?kullanmadım alınmaz diyorum