Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro 3329 Tl

Marisquex

80+
İndirim yok bayadır bu fiyatlarda zaten hatta 3kya kadar indi geçen. İleriye yönelik diye paylaşmak da çok mantıklı gelmiyor bana çünkü her ürünün fiyatı artacak zaten tek tek her şeyi atmamız gerekir bu durumda. Saldırı amaçlı yazmıyorum bunu sonra yanlış anlamayın :D

Gurkanpiro

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim yok bayadır bu fiyatlarda zaten hatta 3kya kadar indi geçen. İleriye yönelik diye paylaşmak da çok mantıklı gelmiyor bana çünkü her ürünün fiyatı artacak zaten tek tek her şeyi atmamız gerekir bu durumda. Saldırı amaçlı yazmıyorum bunu sonra yanlış anlamayın :D
gecenlerde fıyatı baya yukseldı 4k lara çıktı arayan varsa diye açtım akakçede en ucuz satan amazon digerleri 4kya dayanmış

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,990
İsim
kilan embappe
Bu ürün 4Khz destekliyor ve 8Khz geleceği konuşuluyor. Fiyatı da uygun, kendi boyutunda bu şekil shape mouse yok.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Genshin impact versiyonu olsaydı alırdım yoksa bir mouse'a bu paraları veremem

Gurkanpiro

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4k ya cıkardılar en ucuzdu

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Samet Yardım
2k ya faker edition alan bizim rahatlık 😁

Top Bottom