GPiro
80+ Platinum
biliyorum dip fiyat degil ama nerdeyse diger satıcılarda 4k olmuş tek eksigi dongle ı onu sorun etmezseniz ergo mouselar arasında şahane yılbaşından sonra bu fiyatlara bulunmayabilir
gecenlerde fıyatı baya yukseldı 4k lara çıktı arayan varsa diye açtım akakçede en ucuz satan amazon digerleri 4kya dayanmışİndirim yok bayadır bu fiyatlarda zaten hatta 3kya kadar indi geçen. İleriye yönelik diye paylaşmak da çok mantıklı gelmiyor bana çünkü her ürünün fiyatı artacak zaten tek tek her şeyi atmamız gerekir bu durumda. Saldırı amaçlı yazmıyorum bunu sonra yanlış anlamayın![]()
4k ya cıkardılar en ucuzduİndirim yok bayadır bu fiyatlarda zaten hatta 3kya kadar indi geçen. İleriye yönelik diye paylaşmak da çok mantıklı gelmiyor bana çünkü her ürünün fiyatı artacak zaten tek tek her şeyi atmamız gerekir bu durumda. Saldırı amaçlı yazmıyorum bunu sonra yanlış anlamayın![]()
Çok kıskanıyorum sizi, çok istiyordum faker edition ben de normali var.2k ya faker edition alan bizim rahatlık![]()
Ben fareyi aldım ancak elime çok büyük geliyor kutusuna geri koydumÇok kıskanıyorum sizi, çok istiyordum faker edition ben de normali var.
Benim el büyük bana oluyoBen fareyi aldım ancak elime çok büyük geliyor kutusuna geri koydum.