montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
Kullandığınız kulaklığın RGB'si yok.Razer BlackShark V2 X ve Razer Deathadder V2 ekipmanlarım var fakat bunların ışıklandırma vs ayarlayacağım program hangisi bir türlü ayarlayamadım synapse indiriyorum yanında bayağı bir şey indiriyor ve itopyadan aldığım kulaklığın içinden çıkan aktivasyon kodunu bir program kabul etmiyor.
yanlarda razer logosu var ve yeşil ışık yanıyor youtube videolarında benimkinde yanmıyor ayrıca bir soru daha sormak istiyorum youtubedan baktığımda kutu içeriğinde ses kartı çıkıyor sanki bizim itopyadan indirimli aldığımızda bir şey çıkmamıştı normalmidir hocam ?Kullandığınız kulaklığın RGB'si yok.
hocam bana pek mantıklı gelmediyanlarda razer logosu var ve yeşil ışık yanıyor youtube videolarında benimkinde yanmıyor ayrıca bir soru daha sormak istiyorum youtubedan baktığımda kutu içeriğinde ses kartı çıkıyor sanki bizim itopyadan indirimli aldığımızda bir şey çıkmamıştı normalmidir hocam ?
mantıklı gelmeyen ney hocam anlamadım ?hocam bana pek mantıklı gelmedi
Ekleyemezsin, desteği yok.mantıklı gelmeyen ney hocam anlamadım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
synapsa kurabildim mouse görünüyor kulaklığı nasıl buraya ekleyebilirim arkadşlar
YouTube kapak fotoğraflarında renklendiriyorlardır. Normalde orası sadece renksiz logo.yanlarda razer logosu var ve yeşil ışık yanıyor youtube videolarında benimkinde yanmıyor ayrıca bir soru daha sormak istiyorum youtubedan baktığımda kutu içeriğinde ses kartı çıkıyor sanki bizim itopyadan indirimli aldığımızda bir şey çıkmamıştı normalmidir hocam ?
çünkü v2'de ses kartı var v2x'te yok ayrıca kulak kısmında yeşil razer logosu olan model v2, gri logo olan v2xyanlarda razer logosu var ve yeşil ışık yanıyor youtube videolarında benimkinde yanmıyor ayrıca bir soru daha sormak istiyorum youtubedan baktığımda kutu içeriğinde ses kartı çıkıyor sanki bizim itopyadan indirimli aldığımızda bir şey çıkmamıştı normalmidir hocam ?
anladım teşekkürlerçünkü v2'de ses kartı var v2x'te yok ayrıca kulak kısmında yeşil razer logosu olan model v2, gri logo olan v2x