Neler Yeni

Razer garantinin bana teklif ettiği ürünlerden hangisini almalıyım

Alikose01

80+ Bronze
RZ03-03541100-R3L1 ( BlackWidow V3 (Yeşil Anahtar) – Türkçe )

RZ01-03600100-R3G1 ( Naga V2 HyperSpeed )

bana bu 2 üründen birini seçebileceğimi söylediler.
Garantiye gönderdiğim ürün : RAZER Barracuda X 2022

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
ikiside mantıksız bence
klavyenin değeri kulaklıktan daha düşük ama mouse'un da makrodan başka işlevi yok

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Razer seninle billur geçiyor. Kaliteli wireless kulaklık talep etmelisin piyasa değeri 2500 TL altında olmayan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koskoca Razer servisi elimizde yok diyemez. Yoksa temin etsinler. İlla ki başka ürün vereceklerse kendin seçebilirsin her hangi bir Razer ürün. Değeri 2500 hatta 3000 üzerinde olan. Sana ucuz ellerinde kalan ve pek satılmayan ürünleri kakalamaya çalışıyorlar.

Alikose01

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık gönderdin ve sana ya klavye ya mouse mi diyorlar? Ne alaka?
ikiside mantıksız bence
klavyenin değeri kulaklıktan daha düşük ama mouse'un da makrodan başka işlevi yok
Razer seninle billur geçiyor. Kaliteli wireless kulaklık talep etmelisin piyasa değeri 2500 TL altında olmayan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koskoca Razer servisi elimizde yok diyemez. Yoksa temin etsinler. İlla ki başka ürün vereceklerse kendin seçebilirsin her hangi bir Razer ürün. Değeri 2500 hatta 3000 üzerinde olan. Sana ucuz ellerinde kalan ve pek satılmayan ürünleri kakalamaya çalışıyorlar.
hocam stokta yok diyorlar elden bir şey gelmiyor ki
bir sürü teklif yaptım ancak hiçbiri olmuyor
blackshark v2 pro istedim stokta yok dediler , 2 tane kraken yollayın dedim 1 adet ürüne 1 adet gönderim yapabiliriz dediler

Alikose01

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,066
İsim
Oğuz
Yoksa denginde bir kulaklık iste öyle saçmalık mı olur.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Para iadesi diyorsan fatura bedeli üzerinden iade yapıyorlar ve %50 si ancak ediyor şuan, ben aldığımda bu kadar pahalı değil di
THH'ye başvuruyorsun, başvururken fiyat tespiti yapılması için bilir kişi atanmasını istiyorsun. Bilir kişi Faturana göre değil mevcut piyasaya göre ürünün değerini belirliyor ve buna göre istersen iade alabiliyorsun ya da ürün talep edebiliyorsun.

Şikayetvara yaz hemen. THH'ye de başvuracağım ve cimer'e şikayet edeceğim diye kendilerine belirt bana ya ürünümün dengi muadili bir ürün bulun ya da denginin üstünde bir ürün verin diye belirt. Altında bir ürün verip çocuk kandırır gibi kandırmaya çalışmasınlar.

Alikose01

80+ Bronze
THH'ye başvuruyorsun, başvururken fiyat tespiti yapılması için bilir kişi atanmasını istiyorsun. Bilir kişi Faturana göre değil mevcut piyasaya göre ürünün değerini belirliyor ve buna göre istersen iade alabiliyorsun ya da ürün talep edebiliyorsun.

Şikayetvara yaz hemen. THH'ye de başvuracağım ve cimer'e şikayet edeceğim diye kendilerine belirt bana ya ürünümün dengi muadili bir ürün bulun ya da denginin üstünde bir ürün verin diye belirt. Altında bir ürün verip çocuk kandırır gibi kandırmaya çalışmasınlar.
Şİkayetvar'a yazdım dönüş olmazsa cimer veya thh'ye giderim.

Top Bottom