Neler Yeni

Razer garantinin bana yaptığı teklifi kabul etmelimiyim ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
+KDV yazmış birde utanmadan. Ellerinde yoksa fark vermeden güzellikle verecekler üst modelini.

Alikose01

80+ Bronze
Biraz konu dışı ama kulaklığınızın sorunu neydi acaba? Ben de barracuda x kullanıyorum arada bir dıt dıt ötüp ses gidip geliyor. Ayrıca garantiye nasıl gönderdiniz?
arena bilgisayarın sitesine gir mail at sana kod veriyorlar öyle gönderiyorsun, kulaklık kapanıp duruyordu kendi kendine

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
arena bilgisayarın sitesine gir mail at sana kod veriyorlar öyle gönderiyorsun, kulaklık kapanıp duruyordu kendi kendine
Kapanıp geri mi geliyor yoksa komple mi kapanıyor?

Alikose01

80+ Bronze
Kapanıp geri mi geliyor yoksa komple mi kapanıyor?
kapanıyor ve dock'u çıkarıp takmazsan geri gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ElmorsS , @DA_mødları_çok_iyi , @epalo , @Ckribrahim , @berke. , @Tearz
Şikayetimin şikayetvar konusunu açmış aynı zamanda diğer forumlarda açmış olduğum insanların tepkisini gösteren ss'ler ile birlikte uyarımı yapıp mesajımı göndermiş bulunmaktayım gereği yapılmadığı taktirde THH ve Cimer başvurularınıda göndericem takip etmek isteyen olursa daha sonra buradan sonucu görebilir.
1689362785848.png

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Şikayetimin şikayetvar konusunu açmış aynı zamanda diğer forumlarda açmış olduğum insanların tepkisini gösteren ss'ler ile birlikte uyarımı yapıp mesajımı göndermiş bulunmaktayım gereği yapılmadığı taktirde THH ve Cimer başvurularınıda göndericem takip etmek isteyen olursa daha sonra buradan sonucu görebilir.
Alıntıyı görüntüle
Razer desteğiyle de görüşmeyi dener misiniz belki size onlarda yardımcı olabilir.

En İyi Cevap
3

Alıntıyı görüntüle
Adamlara bu kadar bilgi vermene gerek yoktu, sadece haklarını söylersen yeterdi bence :D.

Alikose01

80+ Bronze

ahmetbirs

80+ Bronze
arena bu mesajı okuyorsan eğer buradayım be buradayım kullanıcılarda burada vallahi billahi buradayız

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

Normalde ellerinde ürünün aynısı ya da muadili yoksa talep etmen doğrultusunda daha iyisiyle değiştirmek zorundalar. Ücret istemeye hakları yok.
THH'ye başvur.
Ya da uğraşmayıp aradaki farkı verirsen sen bilirsin. Orijinal Razer sitesine göre fark 70 dolar olmalı.
roblox edition?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
NOT: Benim kulaklığım Razer barracuda X 2022
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende barracuda x 2021 modeli gönderdim bana değişim olarak blackshark v2 önerdiler ama kablolu kulaklık istemiyorum siz ne yaptınız hakkınızı alabildiniz mi ?

Alikose01

80+ Bronze
Hocam bende barracuda x 2021 modeli gönderdim bana değişim olarak blackshark v2 önerdiler ama kablolu kulaklık istemiyorum siz ne yaptınız hakkınızı alabildiniz mi ?
inatlaşıyoruz birbirimiz ile bende her 3 günde bir stok var mı diye mail atıyorum ısrarla yazıp durmayada devam edicem, ya o stoklar gelicek yada ben o kulaklığın üst modelini almak için onları ikna edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,854
Üyeler
161,153
Son üye
Mücoo242
Top Bottom