arena bilgisayarın sitesine gir mail at sana kod veriyorlar öyle gönderiyorsun, kulaklık kapanıp duruyordu kendi kendineBiraz konu dışı ama kulaklığınızın sorunu neydi acaba? Ben de barracuda x kullanıyorum arada bir dıt dıt ötüp ses gidip geliyor. Ayrıca garantiye nasıl gönderdiniz?
Kapanıp geri mi geliyor yoksa komple mi kapanıyor?arena bilgisayarın sitesine gir mail at sana kod veriyorlar öyle gönderiyorsun, kulaklık kapanıp duruyordu kendi kendine
kapanıyor ve dock'u çıkarıp takmazsan geri gelmiyorKapanıp geri mi geliyor yoksa komple mi kapanıyor?
Razer desteğiyle de görüşmeyi dener misiniz belki size onlarda yardımcı olabilir.kapanıyor ve dock'u çıkarıp takmazsan geri gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ElmorsS , @DA_mødları_çok_iyi , @epalo , @Ckribrahim , @berke. , @Tearz
Şikayetimin şikayetvar konusunu açmış aynı zamanda diğer forumlarda açmış olduğum insanların tepkisini gösteren ss'ler ile birlikte uyarımı yapıp mesajımı göndermiş bulunmaktayım gereği yapılmadığı taktirde THH ve Cimer başvurularınıda göndericem takip etmek isteyen olursa daha sonra buradan sonucu görebilir.
Alıntıyı görüntüle
Adamlara bu kadar bilgi vermene gerek yoktu, sadece haklarını söylersen yeterdi bence .kapanıyor ve dock'u çıkarıp takmazsan geri gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ElmorsS , @DA_mødları_çok_iyi , @epalo , @Ckribrahim , @berke. , @Tearz
Şikayetimin şikayetvar konusunu açmış aynı zamanda diğer forumlarda açmış olduğum insanların tepkisini gösteren ss'ler ile birlikte uyarımı yapıp mesajımı göndermiş bulunmaktayım gereği yapılmadığı taktirde THH ve Cimer başvurularınıda göndericem takip etmek isteyen olursa daha sonra buradan sonucu görebilir.
Alıntıyı görüntüle
roblox edition?Buy Razer Barracuda X - Roblox Edition | Gaming Headsets | Razer.com
Purchase Razer Barracuda X - Roblox Edition (gaming headsets), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.comBuy Razer Kraken V3 Pro | Gaming Headsets | Razer.com
Purchase Razer Kraken V3 Pro (gaming headsets), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.com
Normalde ellerinde ürünün aynısı ya da muadili yoksa talep etmen doğrultusunda daha iyisiyle değiştirmek zorundalar. Ücret istemeye hakları yok.
THH'ye başvur.
Ya da uğraşmayıp aradaki farkı verirsen sen bilirsin. Orijinal Razer sitesine göre fark 70 dolar olmalı.
Farketmemişim sağ ol. Fark 100 dolar o zaman ama Tüketici koruma kanununa göre üst model vermek zorunda kalsalar bile para ödeme zorunluluğun yok.roblox edition?
tabii ki hakkını arayabilir ama teklif o kadar kötü değilFarketmemişim sağ ol. Fark 100 dolar o zaman ama Tüketici koruma kanununa göre üst model vermek zorunda kalsalar bile para ödeme zorunluluğun yok.
Buy Razer Barracuda X - Black | Gaming Headsets | Razer.com
Purchase Razer Barracuda X - Black (gaming headsets), or browse through our extensive selection of gaming peripherals, and more at razer.comwww.razer.com
Hocam bende barracuda x 2021 modeli gönderdim bana değişim olarak blackshark v2 önerdiler ama kablolu kulaklık istemiyorum siz ne yaptınız hakkınızı alabildiniz mi ?Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
NOT: Benim kulaklığım Razer barracuda X 2022
Alıntıyı görüntüle
inatlaşıyoruz birbirimiz ile bende her 3 günde bir stok var mı diye mail atıyorum ısrarla yazıp durmayada devam edicem, ya o stoklar gelicek yada ben o kulaklığın üst modelini almak için onları ikna edicemHocam bende barracuda x 2021 modeli gönderdim bana değişim olarak blackshark v2 önerdiler ama kablolu kulaklık istemiyorum siz ne yaptınız hakkınızı alabildiniz mi ?