Yardım Razer Huntsman V3 Pro TKL Garip Bir Sorun Var

dlep

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Klavyemde şu şekil bir sorun var oyun oynarken arada A tuşu ya basmıyor yada gecikiyor gibi hissettiriyor bazen cidden basmıyor ama günlük yazı yazarken falan hiç sorun yok saadece cs2 ve rainbow six oynarken hissediyorum neden olabilir fikri olan var mı . NOT garantim yok

Klavyemde şu şekil bir sorun var oyun oynarken arada A tuşu ya basmıyor yada gecikiyor gibi hissettiriyor bazen cidden basmıyor ama günlük yazı yazarken falan hiç sorun yok saadece cs2 ve rainbow six oynarken hissediyorum neden olabilir fikri olan var mı . NOT garantim yok
bilmiyorum ama kutusundan switch çıktımı huntman ust duzey bı klavye dıye hatırlıyorum eger ımkanı varsa degıstırmeyı dene bence yada cs2 de ayarlarda bir problem var yada sana oyle geliyor 11-2 ker eoldu sen oyle oluyomus gıbı sanıyorsun hep

bilmiyorum ama kutusundan switch çıktımı huntman ust duzey bı klavye dıye hatırlıyorum eger ımkanı varsa degıstırmeyı dene bence yada cs2 de ayarlarda bir problem var yada sana oyle geliyor 11-2 ker eoldu sen oyle oluyomus gıbı sanıyorsun hep
cs de bazen cidden gitmediğini fark ediyorum sola gidicem gitmiyo falan kutudan switch çıkmıyor ama düzgün çalışan bir başka switch ile değiştim hala aynı hocam

Son düzenleme:
Garanti bitmediyse yollayin hocam başka ne kaldıki
Bende anlamadım garanti yok yurtdışı ürün olduğundan başka bilen biri varmı bakalım beklicez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu güncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimsemi bilmiyor arkadaş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,926
Üyeler
174,463