Yardım Razer klavye yazılım hakkında yardım

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
824
Razer blackwidow v3 klavye kullanıyorum.Yazılımla rgb şu modda kullanıyorum.Ama şöyle bişey var.Pc açılırken yazılım başlamadan ayarladığım moda geçmiyor.Razer viper mouseda kendi ayarladığım modda ama o pc açılır açılmaz moduna geçiyor.Klavyede öyle olmuyor mu?Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• gagagaga.png
    gagagaga.png
    37.5 KB · Hit: 65
Hocam konu dışı ama bende bu klavyeden almak istiyorum sence alınır mı deneyimlerin nasıl ?

Razer blackwidow v3 klavye kullanıyorum.Yazılımla rgb şu modda kullanıyorum.Ama şöyle bişey var.Pc açılırken yazılım başlamadan ayarladığım moda geçmiyor.Razer viper mouseda kendi ayarladığım modda ama o pc açılır açılmaz moduna geçiyor.Klavyede öyle olmuyor mu?Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Normalde Windows açılıp Razer synapse de tam açıldıktıktan sonra razer ekipmanları ayarlanan moda geçer, mouse sabit bir renk ışıklandırmaya sahip ise fark edemediğinizden ayarladığınız ayarda kaldığını düşünebiliyor olabilirsiniz mesela bendede Blackwidow V3 TKL ve Deatheadder Essential var, mouse tek renk yeşil olduğu için sürekli yeşil ama klavye windows açılana kadar ayarladığım gibi olmuyor.

bende v2 kullanıyorum windows açılmasıyla başlıyor yani önce launcher ın açılması lazım sanırım istediğiniz modda sabit kalabilmesi için. Yani en azından bende böyle oluyor

Hocam konu dışı ama bende bu klavyeden almak istiyorum sence alınır mı deneyimlerin nasıl ?
Hocam daha dün geldi klavye bugün ikinci gün.Yazma kalitesini beğendim.Oyun olarak daha deneyimlemedim.Çok ses yapıyor diyenler var.Bence sesli değil ben 200tl lik game max mekanik klavyeden geçtim buna belki onun sesine göre bu bana sessiz gelmiştir.Bu klavyeyi tercih etmemin sebebi 12 taksit ödemesi oldu açıkcası.İtopyadan aldım her site 12 yapmıyordu.Aldıktan iki gün sonra 54 tl daha ucuzladı orası ayrı konu :D Ben sestir falan o şekilde çok takıntılı olan biri değilim.Basma hissi iyi olsun yetiyor.Ayrıca mouse um da razer olduğu için bu markayı seçtim.Razer in zaten ışıklandırma rgb olayıne diyecek bir şey yok.Ama kalite olarak sevmeyen çok bu klavyeyi forumlarda.Benim ilk razer klavye deneyimim.Şimdilik sevdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde Windows açılıp Razer synapse de tam açıldıktıktan sonra razer ekipmanları ayarlanan moda geçer, mouse sabit bir renk ışıklandırmaya sahip ise fark edemediğinizden ayarladığınız ayarda kaldığını düşünebiliyor olabilirsiniz mesela bendede Blackwidow V3 TKL ve Deatheadder Essential var, mouse tek renk yeşil olduğu için sürekli yeşil ama klavye windows açılana kadar ayarladığım gibi olmuyor.
Evet dediğiniz gibi sanırım.Neyse bu şekilde olsun çok sorun değil benim için

Beyler yenı razer guncellemeden sonra bu renklerı tutturamadım klavyede nasıl yaparım vaveye alıyorum ama olmuyor

Geri