Neler Yeni

Yardım Razer Kraken aldım pişman olur muyum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
beyler dün 583tl ye razer kraken aldım trendyoldan

youtube de şu kulaklığı inceleyen tek bir kişi bile yoktu ya kraken v3 ler ya da kraken te ler vardı ama şunu kimse incelemiyordu
normalde arctis 1 düşünüyordum fakat indirimdeyken yakalayamadım ben de bunu aldım
600tl bütçeyle çok iyi acayip süper mükemmel önerileriniz varsa iptal edebilirim siparişi

var mı bu kulaklık ile ilgili tecrübelerini önerilerini paylayşmak isteyen arkadaşalar

enessss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
enes dursun
beyler dün 583tl ye razer kraken aldım trendyoldan

youtube de şu kulaklığı inceleyen tek bir kişi bile yoktu ya kraken v3 ler ya da kraken te ler vardı ama şunu kimse incelemiyordu
normalde arctis 1 düşünüyordum fakat indirimdeyken yakalayamadım ben de bunu aldım
600tl bütçeyle çok iyi acayip süper mükemmel önerileriniz varsa iptal edebilirim siparişi

var mı bu kulaklık ile ilgili tecrübelerini önerilerini paylayşmak isteyen arkadaşalar
bir arkadaşımda vardı discord ses sekme sorunu yaşıyordu ama çözdü razer güzel markadır pişman etmez ama gözlük kullanan biriysen uzun kullanımda rahatsız edebilir

QRuder

80+ Silver

hocam arkadaşta bundan var bayağı memnun kendisi ,fiyatı da bayağı makul ,o fiyatlar vermeye gerek varmı kulaklıklara veya benim attığım kötü ve ben bilmiyo muyum (bu arada attığım kulaklık benim için devasa bir büyüklüğe sahip)

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam arkadaşta bundan var bayağı memnun kendisi ,fiyatı da bayağı makul ,o fiyatlar vermeye gerek varmı kulaklıklara veya benim attığım kötü ve ben bilmiyo muyum (bu arada attığım kulaklık benim için devasa bir büyüklüğe sahip)
yok hocam gamepower jamesdonkey rampage... bunlara tövbeliyim
alayım marka alayım yıllarca kullanayım kafasında razer tercih ettim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

QRuder

80+ Silver
evet razer güzel marka özellikle mouse larını yerim yerimm

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir arkadaşımda vardı discord ses sekme sorunu yaşıyordu ama çözdü razer güzel markadır pişman etmez ama gözlük kullanan biriysen uzun kullanımda rahatsız edebilir
teşekkür ederim gözlük kullanmıyorum allaha şükür :D

Top Bottom