ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
2 yıl geçti zatenO kutuyu attıysan garanti gg olabilir benden söylemesi.
2 yıl geçti zatenO kutuyu attıysan garanti gg olabilir benden söylemesi.
https://www.razer.com/p/RZ11-13000-0001 aşağıda download trial var. EQ ayarından gamingi seçmenizi öneririm müzikte falan da iyi.Linkini atabilir misin? Denemek istiyorum geröçekten fark var mi diye
Şuan indirim bitti mi acaba, o fiyata yok taHocam ben de aldım çok teşekkürler haber için, çok soru sordum kb, basları nasıl söylerseniz sevinirim.
Hocam benim ilk kulak üstü ve ilk oyuncu kulaklığım. O yüzden karşılaştırma yapamayacağım. Şuan bilgisayarım serviste olduğu için yeterince test edemedim. Tablet ile denedim. Rahat konforlu bir kulaklık. Ses kalitesi ise fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Sadece ses yüksekliği düşük gibi geldi kulak üstü bir kulaklığa göre fakat bu tablet üzerinden herhangi bir yazılım vs olmadan denediğim için olabilir. Bilgisayar geldikten sonra daha sağlıklı yorum yapabilirim. Bunlar dışında beni endişelendiren kulak yastıkları/süngerleri terletmeye ve kısa sürede deforme olmaya yatkın gibi geldi ama bunlar benim düşüncem. Uzun kullanımda belli olur.nasıl beğendin mi test etme imkanın oldumu ? hayırlı olsun bu arada
Hocam bilgisayarım şuan serviste olduğu için detaylı test edemedim.Razer destekten sorun, kutunun altında yazıyor sanırım. Tam olarak bilmiyorum s/n ile başlıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kulaklığın mikrofonu nasıl kalite olarak ? Oyunun sesi mikrofona yanıyor mu ?
Ne için geldi sana?Arkadaşlar size de 110TL iade geldi mi
WowwDaha düşük bir fiyattan satışa sunulduğu için. @ijustfaruk
Hocam onu ben amazona sordum bana yanlışlık olduğunu söylediler, ama hediyemiz olsun dediler, ben bana gelen 109tl yi geri aldırmaya vermeye çalışacağım. Ayıp olmasın diye.Daha düşük bir fiyattan satışa sunulduğu için. @ijustfaruk
Kraken daha iyi diye biliyorum ama x olanı da fena değil.Ben 380'e bunu aldım kraken x yazıyor ama bazı arkadaşlar yanlış görmediysem 380'e X olmayan sürüm almışlar, valla kafam yandı
yani benim aldığım X model daha mı üst seviye?