Razer Kraken TE vs Cloud 2

Ben olsam Kraken alırdım, şık ve güzel kulaklık.

Ben olsam Kraken alırdım, şık ve güzel kulaklık.
Benimde inanılmaz hoşuma gidiyor mikrofonu olsun tasarımı olsun ses kalitesi olsun ama bazı yerlerde THX kullanmak için para ödeyeceğimiz yazıyor ?

Benimde inanılmaz hoşuma gidiyor mikrofonu olsun tasarımı olsun ses kalitesi olsun ama bazı yerlerde THX kullanmak için para ödeyeceğimiz yazıyor ?
öyle bir şey yok hocam direk razer synapse den açıp kullanıyorsunuz

Amacın oyun ve fena ses kasmaksa cloud 2 öneririm.
Oyun ve müzik karışık gece gündüz oyun oynamayacağım THX zaten 7.1 in üst sürümü gibi değilmi yani daha iyi değilmi neden cloud 2 açıklarmısınız bağışlayın cahilliğimi :D

Oyun ve müzik karışık gece gündüz oyun oynamayacağım THX zaten 7.1 in üst sürümü gibi değilmi yani daha iyi değilmi neden cloud 2 açıklarmısınız bağışlayın cahilliğimi :D
Şuan cloud2 ile müzik dinliyorum basslar epey kuvvetli ben bass delisi birisiyim beni tatmin ediyor.

Hocam Kraken' in müzik bazında iyi bir kulaklık olduğunu okumuştum. THX için para ödemeyeceksiniz hocam yok.

Geri