2599tl ve bedava ertesi gün kapıda avantajı var satıcı hepsiburada
şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası da geçerli
şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası da geçerli
onu bilmiyordum hocam zaten geçen gün itopyada 2899 tl ye satılıyor şeklinde bir fırsat açmışlardı bu hem ertesi gün elinde hemde 300tl daha uygun bir de 3 ay sonra aynı fiyattan ödeme sanmıştım itopyada 4bin bandından düşmüş olarak gözüküyordu o yüzden atmıştımÜründe bir fırsat yok neredeyse tüm kanallarda 50 100 lira farkla daha ucuza alabilirsiniz. 3 ay sonra ödeme olayı ise kredi kartına değil Hepsiburada kredisi ile oluyor vade farki çok yüksek
haberim yoktu hocam eğer bu fiyatı hak etmez veya indirim yok genelde bu fiyatlarda diyorsanız konuyu kapatayım yanlış yönlendirme yapmış olmayayımbu ay başı 1.800 / 2000 civarına amazonda satıldı.
estf, neden kapansın. ihtiyacı olan birileri yada kulaklık arayan birileri değerlendirebilir bence.haberim yoktu hocam eğer bu fiyatı hak etmez veya indirim yok genelde bu fiyatlarda diyorsanız konuyu kapatayım yanlış yönlendirme yapmış olmayayım
yok yani hocam eğer genellikle daha çok indirime giriyorsa kapatayım çünkü daha bu ayın başında bile arasında çok fark olan bir fiyata inmiş üstteki arkadaş da genelde bu fiyatta oluyor demiş o yüzdenestf, neden kapansın. ihtiyacı olan birileri yada kulaklık arayan birileri değerlendirebilir bence.
hocam şimdi tekrar baktım 2 taksit şeklinde 400tl ekliyor 2.9 oluyor 3 ay ertelemeyle 5 ay ertelemiş oluyoruz sanırsam aslında iyi bir fırsat sayılır yineÜründe bir fırsat yok neredeyse tüm kanallarda 50 100 lira farkla daha ucuza alabilirsiniz. 3 ay sonra ödeme olayı ise kredi kartına değil Hepsiburada kredisi ile oluyor vade farki çok yüksek