- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 7500
kraken v4 iyi midir? deiğilse aynı fiyata hangi kulaklıklar alınabilir
cloud 3 bana göre deil baktım biraz ses kalitesi pek iyi deil diyolarkötü kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cloud 3 wireless bakabilirsiniz o civarda
oyun için piyasadaki en iyilerden hocam sizin attığınız razer yanına yaklaşamazcloud 3 bana göre deil baktım biraz ses kalitesi pek iyi deil diyolar
oyun için evt ama günlük kullanım müzik film ses kalitesi iyi midir?oyun için piyasadaki en iyilerden hocam sizin attığınız razer yanına yaklaşamaz
evet ses ayarı mevcut zaten her türlüoyun için evt ama günlük kullanım müzik film ses kalitesi iyi midir?
kronik menteşe kırılma var diye duydum onda amaknk razer blackshark v2 pro al geç cloud 3 falan hikaye ben kullandım hepsini inan marka takıntım olduğundan değil v2 pro en iyilerinden
barracuda serisi kronik ama blacksharkta var mı bilmiyorumkr
kronik menteşe kırılma var diye duydum onda ama
ben ikisindede var diye biliyorum peki hs80 max nasıbarracuda serisi kronik ama blacksharkta var mı bilmiyorum
güzel hs80maxben ikisindede var diye biliyorum peki hs80 max nası
sağolun ozaman ya hs80max yada blacshark v2pro alicamgüzel hs80max
sağolun ozaman ya hs80max yada blacshark v2pro alicam
sahibinden gibi yerlerde 300-400 liraya kırılan yerin 3d baskıları satılıyor benim arkadaşımın kırıldı kendisi 3d printerdan bastı o şekilde kullanıyor öyle bir çözümü var (v2 pro için bahsediyorum)barracuda serisi kronik ama blacksharkta var mı bilmiyorum