Neler Yeni

Razer kulaklık replika olabilir mi?

erenarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
Sinerji Bilgisayar sitesinden bir Razer kulaklık aldım kutu hafif hasarlıydı ama kulaklık ve kutu içeriği vs. sıkıntısızdı. Razer sitesinde ürün kaydını yaptım model vs. doğru gözüktü, Razer uygulamaları da kulaklığı algılıyor orada da sıkıntı yok. Gel gelelim https://www.razer.com/razercare/warranty sitesinde seri numaramı girdiğimde "We are unable to locate your serial number in our database." yazısı çıkıyor. Ürünün replika olma şansı var mı sizce? Sinerji Bilgisayar'dan da ilk defa alışverişte bulundum o yüzden çok emin değildim.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Sinerji Bilgisayar sitesinden bir Razer kulaklık aldım kutu hafif hasarlıydı ama kulaklık ve kutu içeriği vs. sıkıntısızdı. Razer sitesinde ürün kaydını yaptım model vs. doğru gözüktü, Razer uygulamaları da kulaklığı algılıyor orada da sıkıntı yok. Gel gelelim https://www.razer.com/razercare/warranty sitesinde seri numaramı girdiğimde "We are unable to locate your serial number in our database." yazısı çıkıyor. Ürünün replika olma şansı var mı sizce? Sinerji Bilgisayar'dan da ilk defa alışverişte bulundum o yüzden çok emin değildim.
Ürün ne

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

erenarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yegenimde bundan var aynı donanımsal veya yazılımsal bir sorun yoksa dert etme

yani razer sitesinde ürün kayıtlı, Synapse uygulaması da kulaklığı sorunsuz algılıyor pek şüphelenmedim başlangıçta zaten sadece o garanti olayı kafamı bulandırmıştı, teşekkür ederim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,640
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim farede de doğrulanmıyor, belkide yurt dışı içindir orası çok takılmayın.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ürünün garantisi Arena Bilgisayar'a bağlıysa oradan arat. RazerCare Türkiye'ye bağlı değil diye biliyorum. Yani orada çıkmayabilir. Veya RazerCare farklı bir olayla alakalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,102
Üyeler
169,071
Son üye
Khans
Top Bottom