Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer leviathan V2 X - 3287 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan
Almıştım ancak bir süre düşününce bu parayı da hak etmeyeceğini düşündüm. Alternatif olarak xiaomi soundbarı takipteydim, dün BAYRAM100 koduyla 1900 TL'ye, parolapara 400 tl de iadesiyle xiaominin soundbarı aldım. Ses kalitesi olarak bir eksiği olacağını sanmıyorum. Tek eksisi bence type c kablosu çıkmıyor oluşu. Benim durumumda olan varsa değerlendirebilir.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Enis
Ben ürünü iade ettim sebebi ise 800 liraya aldığım grundig gsb soundbar dan daha kötü performans veriyor bariz şekilde eq ayarı da yapmayı denedim tutmadı. Yarışmacı arkadaşlara basarilar

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Okatalı
Almıştım ancak bir süre düşününce bu parayı da hak etmeyeceğini düşündüm. Alternatif olarak xiaomi soundbarı takipteydim, dün BAYRAM100 koduyla 1900 TL'ye, parolapara 400 tl de iadesiyle xiaominin soundbarı aldım. Ses kalitesi olarak bir eksiği olacağını sanmıyorum. Tek eksisi bence type c kablosu çıkmıyor oluşu. Benim durumumda olan varsa değerlendirebilir.

içinden usb type c dönüştürücülü kablo çıkıyor

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan
içinden usb type c dönüştürücülü kablo çıkıyor
Demek istediğim soundbarın kablosu soundbarla bitişik. Razerın kablosu ise çıkabiliyor. Kablo deforme olsa xiaomi çöp olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ürünü iade ettim sebebi ise 800 liraya aldığım grundig gsb soundbar dan daha kötü performans veriyor bariz şekilde eq ayarı da yapmayı denedim tutmadı. Yarışmacı arkadaşlara basarilar
Bu kadar kötü olamaz ya gsb hangi modelle kıyasladınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,725
Üyeler
171,796
Son üye
KyrptoN
Top Bottom