burakistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Ben aldım bakalımAlmadım ama zaten indirm bitti

Ben aldım bakalımAlmadım ama zaten indirm bitti
çok para yahttps://ty.gl/nxy0352dgqn3e razer’ı kaçıranlar için bunu öneririm razer kadar olmasa da xiaomi kalitesi aux, type-c ve bluetooth destekli kendinden ekolayzır ve ayarlanabilir rgb mevcut
içinden usb type c dönüştürücülü kablo çıkıyorAlmıştım ancak bir süre düşününce bu parayı da hak etmeyeceğini düşündüm. Alternatif olarak xiaomi soundbarı takipteydim, dün BAYRAM100 koduyla 1900 TL'ye, parolapara 400 tl de iadesiyle xiaominin soundbarı aldım. Ses kalitesi olarak bir eksiği olacağını sanmıyorum. Tek eksisi bence type c kablosu çıkmıyor oluşu. Benim durumumda olan varsa değerlendirebilir.
![]()
Xiaomi Masaüstü Hoparlör Koyu Gri Dual-Channel Stereo - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Masaüstü Hoparlör Koyu Gri Dual-Channel Stereo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Demek istediğim soundbarın kablosu soundbarla bitişik. Razerın kablosu ise çıkabiliyor. Kablo deforme olsa xiaomi çöp oluriçinden usb type c dönüştürücülü kablo çıkıyor
Bu kadar kötü olamaz ya gsb hangi modelle kıyasladınız?Ben ürünü iade ettim sebebi ise 800 liraya aldığım grundig gsb soundbar dan daha kötü performans veriyor bariz şekilde eq ayarı da yapmayı denedim tutmadı. Yarışmacı arkadaşlara basarilar