Razer mi Steelseries mi?

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Yaklaşık 2 aya kadar Steelseriesin Rival 300s modelini almayı düşünüyordum (260TL) ama karşıma bana yaklaşık 200TL'ye gelen Razer Deathadder çıktı sizce hangisi? (Aradaki 60tl farka bakarak değerlendirirseniz daha iyi olur)

Ben Rival 300s alırdım. Razer ve SteelSeries'in bir çok marka modelini kullandım. Şuan mouse klavye her türlü ekipman konusunda SteelSeries tercihimdir. Rival 300s gerçekten çok rahat büyük elli insanların tercihi olan bir mouse konumunda şuan.

Kendi oyuncu kimliğinize hangisi uygunsa onu tercih edin. Size verilecek yanlış tavsiye paranızın çöpe gitmesine neden olabilir...

İkiside çok kaliteli ürünler. Rival 300S eli normale göre biraz daha büyük olanlara göre. Deathadder daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin. Bir de SteelSeries Rival 110 ve Steelseries Rival 3 modellerine bakmanı öneriyorum.

Bana kalırsa steelseries razer a göre daha kaliteli ürünler piyasaya sürmekte ama tabi bu kullanıcıya göre değişen bir şey

Mümkünse herhangi bir teknoloji mağazasına gidip denemeni tavsiye ederim(ağırlık,boyut vs.) ama marka olarak steelseries diyorum

Bence Steelseries

Yaklaşık 2 aya kadar Steelseriesin Rival 300s modelini almayı düşünüyordum (260TL) ama karşıma bana yaklaşık 200TL'ye gelen Razer Deathadder çıktı sizce hangisi? (Aradaki 60tl farka bakarak değerlendirirseniz daha iyi olur)
Steelseries.

Bu arada Deathadderin 3500 modeli biraz eski ama fiyatı bence gayet uygun.

İkiside çok kaliteli ürünler. Rival 300S eli normale göre biraz daha büyük olanlara göre. Deathadder daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin. Bir de SteelSeries Rival 110 ve Steelseries Rival 3 modellerine bakmanı öneriyorum.
Rival 110a baktım fiyatı gerçekten hoş ama sanki biraz düşük kalıyor diğerlerine göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri