V Velneys 80+ Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 3 Konum yozgat İsim yasin yılmaz Instagram instigram.com/yasin.yilmaz66 Facebook yasin.yilmaz66 28 Haziran 2022 #1 "Razer Mou Viper Mini Gaming Mouse" bu mouse alınır mı? aceba? kulllanan varmıdır? tavsiye edermisiniz?
"Razer Mou Viper Mini Gaming Mouse" bu mouse alınır mı? aceba? kulllanan varmıdır? tavsiye edermisiniz?
L Lestiveryn 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 657 Dahası Reaksiyon skoru 208 İsim yusuf büyükbayrak 28 Haziran 2022 #2 NaveNorth yazmış: "Razer Mou Viper Mini Gaming Mouse" bu mouse alınır mı? aceba? kulllanan varmıdır? tavsiye edermisiniz? Devamı için tıklayın... Hocam benim elim 20 cm uzunlukta 10 cm en bir el ve bu mouse benim elime küçük geldi ama performansı beni tatmin etti, pckolikte 200 TL'ye satılıyor şuan, lakin hangi tutuşa uygun bilmiyorum
NaveNorth yazmış: "Razer Mou Viper Mini Gaming Mouse" bu mouse alınır mı? aceba? kulllanan varmıdır? tavsiye edermisiniz? Devamı için tıklayın... Hocam benim elim 20 cm uzunlukta 10 cm en bir el ve bu mouse benim elime küçük geldi ama performansı beni tatmin etti, pckolikte 200 TL'ye satılıyor şuan, lakin hangi tutuşa uygun bilmiyorum