Çözüldü✓ RAZER MOUSE ALINIR MI

İşte kronik demek sorunun çok yüksek olması demek sizdeki kopya kusursuz diye ürün kusurlu olmuyor veya bendeki kusurlu diye. Reddite sadece razer scroll issue yazarsanız görürsünüz. Keza içerikten az uz anlıyorsanız kullandıkları encoderin ne kadar leş olduğunu ve bu sorunun normal olduğunu görürsünüz. Butik ve rakip ürünler çıkmadan önce yıllarca razer kullandım dav3 proyu da sevmeme rağmen 3. değişimden sonra para iadesi alarak superlight2ye geçtim. Deathadder essential modelini de zamanında bizzat ben ve 3 arkadaşım kullandık hepimizde orta teker sorunu oluştu, ben ekipmanlarımı sürekli temiz tutarım hatta uzun da kullanmam elimde fazla ürün olduğundan değiştire değiştire kullanırım ona rağmen öyle yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maviye ön yargılı olma aşşırı hoş duruyor
Alıntıyı görüntüle
3 ürün de çok iyi bütçene göre alabilirsin ama l7 tarafına gelirsem hafif mouselara çok alışkın değilsen aimini kas hafızanı uzun süre mahvedicek. ben 60g mousetan 37g mousea geçtiğimde bile çok zor kontrol etmiştim mouseu uzun süre alışamadım. Normal kullanıcı için a7-a5ultra tertemiz, superlight cloneu olduğu için shape konusunda sıkıntı yaşamazsın. Şarj konusu da baya iyi gidiyor. A7-A5 daha safe bir seçenek.
Alıntıyı görüntüle
a7-a5-superlight2 tamamen aynı boy ve shapede ama l7 proyu gördüğün gibi neredeyse hacim olarak yarıları kadar :D
kanka eline koluna sağlık a7 alacağım mavi klavye bakıyorum şimdi :D siyah alacaktım %60 teşekkürler tekrardan klavyede önerebileceğin 3k bütçe ile varsa önerebilirmisin

kanka eline koluna sağlık a7 alacağım mavi klavye bakıyorum şimdi :D siyah alacaktım %60 teşekkürler tekrardan klavyede önerebileceğin 3k bütçe ile varsa önerebilirmisin
Rica ederim. Klavye nasıl bir şey lazım knob vs ister misin %75 okey mi senin için?

(knob olur olmaz farketmez) rapid triger snap tap 8k hz özelliklerle bakıyorum
5-6k bütçe altında manyetik switchlerle sadece basit bir deneyim yaşarsın maalesef pahalı bir teknoloji tabi ucuz çok fazla ürün var ama dediğim gibi wooting,iqunixez63,melgeekmade84 gibi ürünlerin yanına bile yaklaşamaz gecikme-smoothluk ve malzeme kalitesi bakımından. Senin yerinde olsam mekanik bir ürün tercih ederdim bu bütçede ama illa manyetik diyosan fun60pro,mad60,mchose ace60 pro bakabilirsin. Hepsi aşağı yukarı aynı ayarda.

5-6k bütçe altında manyetik switchlerle sadece basit bir deneyim yaşarsın maalesef pahalı bir teknoloji tabi ucuz çok fazla ürün var ama dediğim gibi wooting,iqunixez63,melgeekmade84 gibi ürünlerin yanına bile yaklaşamaz gecikme-smoothluk ve malzeme kalitesi bakımından. Senin yerinde olsam mekanik bir ürün tercih ederdim bu bütçede ama illa manyetik diyosan fun60pro,mad60,mchose ace60 pro bakabilirsin. Hepsi aşağı yukarı aynı ayarda.
bunu alacaktım iyi mi?

Deathadder v3 pro ve viper v3 proda da aynı sorunu yaşadım :D Modele göre değil direkt bok gibi encoder kullanıyor superlight 1de de vardı aynı sorun 2de çözdüler mesela ama razerda hala var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A7ultra taş gibi mouse ona bak
Hocam realtek mcu ile nordic mcu arasındaki fark nedir? Bende a7 ve fantec helios pro 2 s arasında kaldım ama shape olarak a7 daha yakın bana

Hocam realtek mcu ile nordic mcu arasındaki fark nedir? Bende a7 ve fantec helios pro 2 s arasında kaldım ama shape olarak a7 daha yakın bana
Nordic mcunun güç verimliliği daha iyi, realtekin de gecikmeleri daha iyi. Razer viper v3prodan bile daha hızlı öyle diyim. Fantec heliosa göre bi tık alt kalite üretiyor çin firmalarında mchose muhtemelen top tier ve en safe seçenek olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri