Neler Yeni

Yardım Razer Mouse'u bir türlü garantiye gönderemedim yardımcı olur musunuz?

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
Aynı sorunu razer kulaklıkta yaşadım. Sıkıntı şurda. Bende amazondan aldım. Amazon ürünü kendi ithal etmiş. Buradaki firmalarda sadece kendi ithal ettikleri ürüne destek veriyor. Amazon ithal ettiği için kimse destek vermiyor. Yani sende de durum aynıysa suç Razer ın değil de amazonun bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iade etmiştim amazona. Ürünü alalı 1 ayı geçtiği halde kabul ettiler
iadeyi kabul ediyorlar zaten de sorun ben aldığımda 2.5k dı şuan 4.5k fiyat

agrofea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerem
Ben de "Razer Kraken X" kulaklık almıştım ve gayet düzgün kullanmama rağmen 3 ay sonra sağ kafa destek kısmından ilk önce çatladı 1 hafta sonra da tamamen koptu. Hepsiburada'dan almıştım ve satıcı paketteki garanti sağlayıcısı ile görüşün dedi. Orada da Amazon yazıyordu ve Amazon ile iletişime geçtim. Onlar da bizden satın almadığınız için garanti işleriyle biz ilgilenemeyiz dedi. Razer'ın Türkiye'de resmi sağlayıcısı olmadığı için yurtdışındaki resmi Razer ile iletişime geçtim ve 1-2 gün konuşmanın ardından bu işin olmayacağını anladım. Herkes Razer öyle, böyle diyor ama Razer alınmaz. FP diye aldığım gerçekten güzel olan kulaklığın malzeme kalitesi aşırı kötüydü. Ayrıca destek işi zaten sorunlu. İlk ve son Razer alışım oldu.
aynı sorun bende de var. ürün saçma yerden çatladı çatlak büyüyor. ama ben amazon com dan aldım. para iadesi yapalım diyorlar aynı renk yokmuş. bende kabul etmiyorum. 3bin aldım şimdi 5200 cihaz. garanti kağıdında amazon yazıyor numarayı arıyorum İngilizce bir hatta bağlanıyor. razer da saçma bir yapay zekaya. 0 ürün gönderse bile yurt dışı alamam yeni gümrük yasası. benim çatlak düğmenin yanından başladı.
baracuda bendeki model. sesi de çok güzel mic de çok net. müzik dede bas tiz mid çok net ve dengeli. acayıp iyide kasa neden bu kadar kötü. ucuz cin malı kulaklıklar gibi. plastik kalitesi çok üzdü. iade de edesim gelmiyor. neden 2000 daha vereyim. anker bile 1300tl q21i

ne yapacağımı bilmiyorum.

öyle yapacam tek. çare

abartısız 15 numara ile görüştüm kimse ilgilenmiyor garanti kağıdı istiyorlar malesef onlar da göndermiyorlar iade istiyorsanız hemen diyorlar

ben öyle kaldım valla
razer türkiye servisin numarası var mı sizde. mail adreside olur. normalde getiren firmanın içinde teknik servis olması gerek ama amazonda amaozon yardıma baş vurun yazıyor. amazonda renk yok iade yapalım diye tutturdu.

sonuç ne oldu acaba

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
aynı sorun bende de var. ürün saçma yerden çatladı çatlak büyüyor. ama ben amazon com dan aldım. para iadesi yapalım diyorlar aynı renk yokmuş. bende kabul etmiyorum. 3bin aldım şimdi 5200 cihaz. garanti kağıdında amazon yazıyor numarayı arıyorum İngilizce bir hatta bağlanıyor. razer da saçma bir yapay zekaya. 0 ürün gönderse bile yurt dışı alamam yeni gümrük yasası. benim çatlak düğmenin yanından başladı.
baracuda bendeki model. sesi de çok güzel mic de çok net. müzik dede bas tiz mid çok net ve dengeli. acayıp iyide kasa neden bu kadar kötü. ucuz cin malı kulaklıklar gibi. plastik kalitesi çok üzdü. iade de edesim gelmiyor. neden 2000 daha vereyim. anker bile 1300tl q21i

ne yapacağımı bilmiyorum.

razer türkiye servisin numarası var mı sizde. mail adreside olur. normalde getiren firmanın içinde teknik servis olması gerek ama amazonda amaozon yardıma baş vurun yazıyor. amazonda renk yok iade yapalım diye tutturdu.

sonuç ne oldu acaba
Güncel fiyat üzerinden paramı aldım

agrofea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerem
kimle iletişime geçtiniz. telefon numarası yada mail adresi var mı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom