Emre mete
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 221
- İsim
- Emre
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de gelmedi o kağıt işte kutuda zaten abistan gibi bişey yazıyordu kağıtta yoktu büyük ihtimalle Almanya deposundan göndermiş amazon banaHocam bu ithalatçı mevzusunda ithalatçı firma haklı bende bir hafta önce superlight mouse u gönderdim garantiye içinden 10 parçaya katlanmış kağıt yada kullanma kılavuzunda garanti belgesi olur. O belgede ithalatçı firmada ne yazıyorsa onları arayacaksınız. Orada numarası da yazar bazen mouse kutularında yukarıdaki kartonun içine yapıştırırlar. Kutunun içine dışına her yerine bak o olmadan ithalatçı firmalar ürünün onlardan çıkıp çıkmadığını anlayamıyor maalesef. Birden çok distrübitör olduğu için bunlar yaşanıyor. Aynı ürüne birden fazla firma teknik destek verebiliyor. A firmasının ithal ettiği ürüne doğal olarak B firması destek vermiyor. Kendilerinin ithal ettiği ürün olduğunu anlamaları içinde bu belgeyi istiyorlar. Yapabileceğin bir başka alternatifte mevcut açıkçası ama biraz şans işi. Aynı mouseu kullanan forumdaki bir arkadaş sana o ithalatçı firma ismi yazan kağıdı gönderir. Sen ürünün yenisini alınca o arkadaşa geri o katlanmış kağıdı gönderirsin fotoğraf olarak da ekliyorum aynı şunun gibi olur genelde. Bir nevi minik ithalatçı garanti belgesi gibi. Kullanma kılavuzunun içine dışına bak orada da olabilir. Ektekilerden birisi steelseries diğeri ise cloud 2 mesela.