🔥İndirim RAZER NAGA V2 HYPERSPEED 30000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE 2990 TL

piline kurban

Fiyatı şuan iyi mi? bilmem ama yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Memnunum. Nouse da tuş arayanlara güzel bi fare. Rahatsız edici değil. Hayatı kolaylaştırıyor

2 sene önce razer cobra pro aldım işimi görüyor yedek de var sadece vatan harici fiyatlar baktım yani o kadar olması mümkün mü diye sordum.

5 dk önce yanlış fiyat hatası Razer klavye kaçtı buna bakicam diye 😅

Ekler

• Screenshot_2025-09-01-19-50-16-147_com.whatsapp-edit.webp
    Screenshot_2025-09-01-19-50-16-147_com.whatsapp-edit.webp
    26.3 KB · Hit: 173
iyi mi dedin kötü mü dedin anlamadım :D
iyi hocam viper v3 hs kullanıyorum ben de yedek 2 paket pil koyunca masaya 6 ay gidiyo valla 2 saatte bir şarj bitme muhabbeti yok bitince tak devam et

Hocam ayıptır sorması 30000 dpi ı nerede kullanıcaz?
30Bin bonus gibi düşün.
4bine satıyorlardı. 2. eli 2500 tl. web de fiyatları dahada şişik, bana uygun geldi aldım. şuan hoşuma gitti tutuş olarakta malzeme olarakta. ayrıca bluetooth bağlantıda yapıyor. memnun kaldım.

30Bin bonus gibi düşün.
4bine satıyorlardı. 2. eli 2500 tl. web de fiyatları dahada şişik, bana uygun geldi aldım. şuan hoşuma gitti tutuş olarakta malzeme olarakta. ayrıca bluetooth bağlantıda yapıyor. memnun kaldım.
Yok hocam mouse lafım yok. Çok güzel bir mouse fiyatıda süper zaten. Ben genel olarak çok yüksek dpilı mouslar için dedim. Normal kullanımlarda 1000-2000 yetiyor artıyor bile. Bazı oyunlarda hadi 10k ya çıkalım (o bile aşırı fazla en ufak hareket bile çok etkiler) ona rağmen bile kullanmicagimiz 20k dpi var. Ben gündelik olarak 1200 mü 1500 mü ne kullanıyorum diğerleri fazla geliyor. Ama mouse a lafım yok kaliteli ve uygun fiyatlıydi.

Geri