Alınmaz.dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
hocam bende düşünüyorum da biraz bilgi verirmisn ürünü almışsın sanırsam bide şeyi sormak isterim ışıkları kapalı şekilde kullanabiliyormuyuz klavyeyidün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
hocam yersiz bi soru olcak ama ajazzın su 159 pro su alınır mı?Alınmaz.
Alınır.hocam yersiz bi soru olcak ama ajazzın su 159 pro su alınır mı?
hocam bende düşünüyorum da biraz bilgi verirmisn ürünü almışsın sanırsam bide şeyi sormak isterim ışıkları kapalı şekilde kullanabiliyormuyuz klavyeyi
yıl nerdeyse 2025 oldu ve membran bir klavyeye o kadar para vermek afedersiniz ama aptallığın dibidir.dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
1000 lıra felan ama low profıle ısteyen apta demek yanlıs oluryıl nerdeyse 2025 oldu ve membran bir klavyeye o kadar para vermek afedersiniz ama aptallığın dibidir.
2000 lira hocam tkl modeli bu bence asla bu fiyata değmicek bir klavye1000 lıra felan ama low profıle ısteyen apta demek yanlıs olur
Tuşları siliniyor keycapleri çok çok kalitesiz. Kasası plastik ve cidden rahatsız edici. Uzun ömürlülük olarak iyi bir klavye değil. Membran olmasını saymıyorum.dün almış bulundum. neden tam olarak alınmaz bilgi alabilir miyim?
dogru bu mantıksız 1000 lıra olanın alınabılecegını dusunuyorum2000 lira hocam tkl modeli bu