Neler Yeni

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
Bütçe
2390
dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Şekil olarak çok güzel cihaz.
Şahsen performanstan ziyade hissiyatından dolayı mekanik klavye tercih ederdim bu bütçede.
Corsair K55 Pro RGB var bende de memnunum ama değiştirecek olsam mekanik alırdım.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
Alınmaz.

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
hocam bende düşünüyorum da biraz bilgi verirmisn ürünü almışsın sanırsam bide şeyi sormak isterim ışıkları kapalı şekilde kullanabiliyormuyuz klavyeyi

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kullanılıyor. sadece dün kullandım 2 saat civarı filan. genel olarak memnunum ama hiç mekanik kullanmadım o yüzden eksikleri nedir bilmiyorum
hocam bende düşünüyorum da biraz bilgi verirmisn ürünü almışsın sanırsam bide şeyi sormak isterim ışıkları kapalı şekilde kullanabiliyormuyuz klavyeyi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Teksin
yıl nerdeyse 2025 oldu ve membran bir klavyeye o kadar para vermek afedersiniz ama aptallığın dibidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
dün almış bulundum. neden tam olarak alınmaz bilgi alabilir miyim?
Tuşları siliniyor keycapleri çok çok kalitesiz. Kasası plastik ve cidden rahatsız edici. Uzun ömürlülük olarak iyi bir klavye değil. Membran olmasını saymıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom