link atmadan saticiyi gormeden birsey demek zor hocam keske link paylassaydinArkadaşlar n11 de Viper mini modeli 1100 lira diğer fiyatları 3300den başlıyor almayı düşünüyorum kazıklanır mıyım?
link atmadan saticiyi gormeden birsey demek zor hocam keske link paylassaydin
Hocam bu 2. El mi? Bu arada Sky blazing x1 mi neydi onu almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı?değmez 400 500 daha verip sıfır kablosuz mouseler var
parolapara ile mchose a5 ultra yada fantech helios ıı 1k xd3v3 al ben fantech kullanıyorum memnunum ama mchose daha iyiHocam bu 2. El mi? Bu arada Sky blazing x1 mi neydi onu almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı?
1400 TL bütçem var.parolapara ile mchose a5 ultra yada fantech helios ıı 1k xd3v3 al ben fantech kullanıyorum memnunum ama mchose daha iyi
Cashback vb. yapamıyorsanız eğer bu iyi tercih:1400 TL bütçem var.
Hocam aslında benim attığım modeli beğendim fakat o modele sahip sensörü iyi olan RGB li mouse lazım bana yaCashback vb. yapamıyorsanız eğer bu iyi tercih:
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mousewww.gamegaraj.com
Tercihe saygı duyarım ama klavye harici inan hocam rgb gereksizHocam aslında benim attığım modeli beğendim fakat o modele sahip sensörü iyi olan RGB li mouse lazım bana ya
Hocam aslında abimde oynayacak o yüzden RGB li istiyorum sebebi ise ailemden gizli almam çok anlamamaları gerek.Tercihe saygı duyarım ama klavye harici inan hocam rgb gereksiz
Bu ışıklı değil miydi dediklerinde ışığını kapadım der geçersinHocam aslında abimde oynayacak o yüzden RGB li istiyorum sebebi ise ailemden gizli almam çok anlamamaları gerek.
Abim o kadar saf değil hocam. Bu arada hyperx pulsefire haste 2 modelini seçdim ışıksız olduğunu çok takmayacağım Atk blazing X1 SE den iyi diye.Bu ışıklı değil miydi dediklerinde ışığını kapadım der geçersin![]()