Forever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
mouse güzel elin küçükse çok hoşuna gidicektir
dostum iki mouseyi kıyaslamak saçma shape olarak farklılar eline hangisi uyuyorsa onu al. özellik olarak dav2 azda olsa öndeKonudan bağımsız olarak
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed 687TL
Razer Deathadder V2 750TL
Ekstra para vermeye değer mi razer deathadder v2 ye
scroll sorunu var ama bence fiyatına göre s+ tierlik bir mouse. şahsen o fiyata 2.el mira s alırdım bende ikiside var hk gaming açık ara önde
Değer.Konudan bağımsız olarak
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed 687TL
Razer Deathadder V2 750TL
Ekstra para vermeye değer mi razer deathadder v2 ye
knk neden değer onuda yazsaydın keşkeDeğer.
Eli büyük olanlar için ergonomi, göz zevki olarak simetri. diğer ufak farkları karşılaştırmaya gerek yok birbirine yakın cihazlar.knk neden değer onuda yazsaydın keşke
tamamda basilisktede rahat eden var elime uyanı alsın. değer diyince insanlar deathadder v2 daha iyi zannediyor sensörden başka neredeyse fark yok aralarındaEli büyük olanlar için ergonomi, göz zevki olarak simetri. diğer ufak farkları karşılaştırmaya gerek yok birbirine yakın cihazlar.
1. Sensör farenin kalitesini belirleyen ilk etkendir.tamamda basilisktede rahat eden var elime uyanı alsın. değer diyince insanlar deathadder v2 daha iyi zannediyor sensörden başka neredeyse fark yok aralarında
s1mple bile olsan 450ips'le 650ips'in arasındaki farkı anlayamazsın. focus+ göz boyamaktan ibaret. malzeme kaliteside rakiplerine göre iyi falan değil palm grip büyük el için o bütçenin en iyisi olabilir ama malzeme kalitesine iyi demek için hiç iyi mouse kullanmamış olmak lazım1. Sensör farenin kalitesini belirleyen ilk etkendir.
2. V2 şekli ve kenarında bulunan yumuşak yapı sayesinde çok iyi kavrama sağlıyor. Rakiplerine göre malzeme kalitesi çok iyi.
Steelseries 650 ve diğer modellerden kullandım hepsinde kısa sürede gözle görülür düzeyde soyulma oldu belki benim kullandığım modeller sorunluydu onu bilemem ama içlerinde en uzun süre dayanan v2 oldu.s1mple bile olsan 450ips'le 650ips'in arasındaki farkı anlayamazsın. focus+ göz boyamaktan ibaret. malzeme kaliteside rakiplerine göre iyi falan değil palm grip büyük el için o bütçenin en iyisi olabilir ama malzeme kalitesine iyi demek için hiç iyi mouse kullanmamış olmak lazım