RAZER VİPER MİNİ VS DEATHADDER V2 MİNİ HANGİSİ ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Hangisini alayım itopya indirimi varmış alicam
Post automatically merged:

Max bütçe 250tl öneriniz var ise bu arada kablosuz olursa daha iyi olur

kesinlikle v2 mini derim viper baya sıkıntılı model kullandım zamanında 2 gün dayanabildim game powera geri dödüm şimdide deathatter v2 aldım baya memnunun v2 mini kullanamdım ama vıperden daha ıyı olduğunu söyleyebilirim tabi tutuş şeklinizde önemli bu 2 modelde

kesinlikle v2 mini derim viper baya sıkıntılı model kullandım zamanında 2 gün dayanabildim game powera geri dödüm şimdide deathatter v2 aldım baya memnunun v2 mini kullanamdım ama vıperden daha ıyı olduğunu söyleyebilirim tabi tutuş şeklinizde önemli bu 2 modelde
Normal elim yapışık şekilde tutuyorum çok mu küçük bunlar

viper mini aldım 2 3 ay önce hala kullanıyorum valla aşırı memnun kaldım ben yukardaki arkadaş neden öyle demiş anlamadım ama küçük fare kullananlar için iyi baya küçük fare.

viper mini aldım 2 3 ay önce hala kullanıyorum valla aşırı memnun kaldım ben yukardaki arkadaş neden öyle demiş anlamadım ama küçük fare kullananlar için iyi baya küçük fare.
200tl mouse onerirmisin

Ergonomi dışında ikisi de aynı diyebiliriz. Eliniz orta-büyük boy ise Deathadder V2 mini, küçük ise Viper mini alın.

Ergonomi olarak baya farklı olmaları dışında deathadder v2 mini ama hangisinin tasarımı hoşunuz gidiyorsa onu alın

Razer Viper Mini mouseyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim hafif ve çok kullanışlı.

Geri