EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 839
Hatalı fiyatlandırma 

Hayırlı olsun hocam.Başka dönüş yapılan oldu mu bilmiyorum ama 20 aralıkta yaptığım thh başvurusuna istinaden dün arayıp "ürünü size 799 TL den göndermek istiyoruz dediler" kabul ettim. Ödemeyi havale yaptım, bugün kargoya verdiler ve faturasını da mailden yolladılar.
799 Tl te vedava pilli olmasaydı keşkeBaşka dönüş yapılan oldu mu bilmiyorum ama 20 aralıkta yaptığım thh başvurusuna istinaden dün arayıp "ürünü size 799 TL den göndermek istiyoruz dediler" kabul ettim. Ödemeyi havale yaptım, bugün kargoya verdiler ve faturasını da mailden yolladılar.
teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam.
Pilli olması sorun değil, umarım elim alışır. 1-2 aydır düzgün mouse bulmaya çalışıyorum bütçemde bu kadardı bakalım nasıl olacak.799 Tl te vedava pilli olmasaydı keşke
bu paraya mukemmel hayırlı olsunteşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pilli olması sorun değil, umarım elim alışır. 1-2 aydır düzgün mouse bulmaya çalışıyorum bütçemde bu kadardı bakalım nasıl olacak.
Hocam selamlar. Bana da THH konusunda yardımcı olabilir misiniz?Başka dönüş yapılan oldu mu bilmiyorum ama 20 aralıkta yaptığım thh başvurusuna istinaden dün arayıp "ürünü size 799 TL den göndermek istiyoruz dediler" kabul ettim. Ödemeyi havale yaptım, bugün kargoya verdiler ve faturasını da mailden yolladılar.
E devletten tüketici hakem heyeti başvuru işlemine girip gerekli bilgileri giriyorsunuz başvurmak için, başka bişey soracaksanız bilmiyorum ben başka bir işlem yapmadım.Hocam selamlar. Bana da THH konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Firma unvanı, vergi numarası, mersis numarası, firma adresi il, ilçe, telefon, faks ve açık adres bilgilerine ne yazdınız hocam? Ayrıca nasıl özetlediniz ve hangi belgeleri eklediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.E devletten tüketici hakem heyeti başvuru işlemine girip gerekli bilgileri giriyorsunuz başvurmak için, başka bişey soracaksanız bilmiyorum ben başka bir işlem yapmadım.