Mr. Frog 80+ Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Burhan 9 Şubat 2024 #1 incehesap gaming gecesinden aldığım Razer Viper V3 HyperSpeed arada bilgisayar ile bağlantısı kesiliyor mouse dışında kablosuz kulaklık kullanıyorum ama onun sıkıntı yaratacağını sanmam çok rahatsız ediyor
incehesap gaming gecesinden aldığım Razer Viper V3 HyperSpeed arada bilgisayar ile bağlantısı kesiliyor mouse dışında kablosuz kulaklık kullanıyorum ama onun sıkıntı yaratacağını sanmam çok rahatsız ediyor
Gökberkk 80+ Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 325 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim Gökberk Okçu 9 Şubat 2024 #2 Dongle masada mı yoksa kasanın arkasına falan mı takılı hocam?
Mr. Frog 80+ Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Burhan 9 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gökberkk yazmış: Dongle masada mı yoksa kasanın arkasına falan mı takılı hocam? Devamı için tıklayın... kasanın arkasında şimdi üstüne aldım
Gökberkk yazmış: Dongle masada mı yoksa kasanın arkasına falan mı takılı hocam? Devamı için tıklayın... kasanın arkasında şimdi üstüne aldım
Gökberkk 80+ Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 325 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim Gökberk Okçu 10 Şubat 2024 #4 Mr. Frog yazmış: kasanın arkasında şimdi üstüne aldım Devamı için tıklayın... Kesinti oluyor mu?
A acyy 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim alper 16 Şubat 2024 #5 Ben de bugün sipariş verdim sıkıntı yaşadın mi başka
Mr. Frog 80+ Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Burhan 22 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 acyy yazmış: Ben de bugün sipariş verdim sıkıntı yaşadın mi başka Devamı için tıklayın... yaşamadım usbiyi üst tarafa taktım bir şey olmadı bir daha
acyy yazmış: Ben de bugün sipariş verdim sıkıntı yaşadın mi başka Devamı için tıklayın... yaşamadım usbiyi üst tarafa taktım bir şey olmadı bir daha