Neler Yeni

Yardım Razer Viper V3 HyperSpeed vs. DeathAdder V2 X HyperSpeed: Hangisini Seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İbrahim Bektaş
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir oyun faresi almak istiyorum ve karar vermekte zorlanıyorum. İki seçenek arasında kaldım: Razer Viper V3 HyperSpeed ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.
Her iki modelin de kablosuz bağlantısı, hızlı tepki süresi ve rahat kullanım sunduğunu biliyorum, ancak hangisi daha uygun olur?

• Razer Viper V3 HyperSpeed'in daha hafif yapısı ve daha kısa form faktörü avantajlı mı?
  • Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed'in daha ergonomik tasarımı ve geniş avuç içi desteği mi daha rahat?
    Oyunlarda genellikle FPS oynuyorum, bu yüzden hassasiyet ve rahatlık çok önemli.
    Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Hangisini tercih ettiniz ve neden?
Teşekkürler!

xspinoza

80+
Deathadder V2 Hyperspeed günümüzde giriş seviyesi denilebilecek sensöre sahip. Tarama hızı 350İPS hızlanması da 30G. Viper V3 Hyperspeedde bu durum 750İPS 70G. Açık ara sensör konusunda Viper V3 HS önde. FPS oyunu oynadığınızı dikkate alırsak deathadder sizin için çok kötü bir seçim olur. Geri kalan noktayıda siz seçeceksiniz nasıl rahat ettiğinizle alakalı. Ben Viper tasarımında mouseleri elimle tutamıyorum bile büyük mouse kullanmayı tercih ediyorum şahsen. Halihazırda Deathadder V3 pro kullanıcısıyım. Benim için bu ve Asus chakram x gibi modeller çok rahat geliyor. Ağırlığa takılmayan hatta ağır olması bana daha kontrollü hissiyat verdiği için seçimlerim bu yönde. Siz de ne istediğinizi kendiniz bulursanız daha iyi olur.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Ali Mert Okuducu
Boşver bunları hocam sana aj159 satayım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tayfun kır
Hocam selam yaklaşık bir buçuk iki yıldır deathadder v2 yi kullanıyorum ve yeni mouse olarak viper v3 hyperspeede geçme kararı aldım bu kararı alırken de v3 ün optik pozisyonu sensörü ve daha hafif olması etkili oldu. Bu aralar deathadder modelinde bazen çift tıklama ve tekerleğinin bazen çalışmaması sorunlarıyla karşılaştım. ilk aldığımda dongle arıza yapmıştı ama bilkom sağolsun yeni mouse gönderdi o konuda sıkıntı yaşayacağını sanmam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Top Bottom