❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 5499 TL

mük fiyat

hala ederinin çok üstünde. Bu fiyata alınmaz.

8000tl ye almıştım dünyanın en iyi mousu zaten daha iyisi mezarda

hala ederinin çok üstünde. Bu fiyata alınmaz.
Kesinlikle katılıyorum. Kendi kendine oynamıyor sonuçta alt tarafı bir mouse. Aynı işi 2K lık mouse larda yapıyor. Tek farkı Razer kalitesi, yazılımı vs.

Bende var kullanıyorum çok abartılacak bir özelliği yok kendi kendine adam vurmuyor yetenek varsa her mouse ile vurursun. Eline uyması yeterli.

Kesinlikle katılıyorum. Kendi kendine oynamıyor sonuçta alt tarafı bir mouse. Aynı işi 2K lık mouse larda yapıyor. Tek farkı Razer kalitesi, yazılımı vs.
2600 e corsair m75 aldım adam olana çok bile

Deathadder v3 proyu garantiye gönderdim scroll sorunu var diye son zamanlarda sanki tutamıyordum mouseyi bu alınır mı ne dersiniz 8k hz olayı falanda kutudan çıkıyormuş sanırım fark yaratır mı sizce

Deathadder v3 proyu garantiye gönderdim scroll sorunu var diye son zamanlarda sanki tutamıyordum mouseyi bu alınır mı ne dersiniz 8k hz olayı falanda kutudan çıkıyormuş sanırım fark yaratır mı sizce
scroll olarak sanırım tek bu modelde sorun yok. 8k hz işlemciyi yormaktan başka pek işe yaramıyor, aşırı profesyonelim sistemimin gecikmesi 0.5ms altında diyorsan fark hissedersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,992
Üyeler
174,283
Son üye
ampili
Geri