Neler Yeni

Razer wolverine v2 pro alınır mı nasıl?

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Suleyman
Bütçe
3500
başlıkta belirttiğim gamepad tekrar 3.5k civarına düşerse almayı düşünüyorum nasıldır alınır mı max bu bütçede başka önerebileceğiniz gamepad var mı?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam fazlasıyla beğenilen bi gamepad, lakin bildiğim kadarıyla titreşim motoru yok içerisinde ve hall effect değil. Machenike g5 pro v2, bigbigwon blitz 2(özellikle tmr versiyonu) playstation kol düzenini seviyorsanız gamesir tarantula pro bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fazlasıyla beğenilen bi gamepad, lakin bildiğim kadarıyla titreşim motoru yok içerisinde ve hall effect değil. Machenike g5 pro v2, bigbigwon blitz 2(özellikle tmr versiyonu) playstation kol düzenini seviyorsanız gamesir tarantula pro bakabilirsiniz
öneriler için teşekkürler hocam bakıcam hepsini araştırıcam

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Suleyman
tmrnin farkı ne hocam ve blitz ve gamesir arasından hangisini önerirsiniz ayrıca anladığım kadarıyla bu kollar razer wolverine v2 pro dan daha mı iyi

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Selim Avseren
tmrnin farkı ne hocam ve blitz ve gamesir arasından hangisini önerirsiniz ayrıca anladığım kadarıyla bu kollar razer wolverine v2 pro dan daha mı iyi
Hocam TMR hem Hall effect kadar uzun ömürlü hem daha hassas hem de daha az güç tüketen bir teknoloji. Baya iyi bir şey yani. Wolverine 2 pro da herkes tarafından Sevilen ve pro kontrolcü tanımına tam olarak uyan bir kol, alsanız sizi kesinlikle üzmez. Ama tarantula pro gibi kollar da içerdikleri teknoloji sağolsun hem çok iyi bir pro kontrolcü hem de yeni teknolojilerle donatılmış çok sağlam kollar. Ben olsam tarantula pro alırdım. Gamesir markasına bigbig won'dan daha yakınım ve kolu gerçekten çok beğeniyorum. Ama almadan önce sizin de inceleme videoları izlemenizi tavsiye ederim

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Suleyman
Hocam TMR hem Hall effect kadar uzun ömürlü hem daha hassas hem de daha az güç tüketen bir teknoloji. Baya iyi bir şey yani. Wolverine 2 pro da herkes tarafından Sevilen ve pro kontrolcü tanımına tam olarak uyan bir kol, alsanız sizi kesinlikle üzmez. Ama tarantula pro gibi kollar da içerdikleri teknoloji sağolsun hem çok iyi bir pro kontrolcü hem de yeni teknolojilerle donatılmış çok sağlam kollar. Ben olsam tarantula pro alırdım. Gamesir markasına bigbig won'dan daha yakınım ve kolu gerçekten çok beğeniyorum. Ama almadan önce sizin de inceleme videoları izlemenizi tavsiye ederim
teşekkürler hocam bilgi için

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
mert kurtulus
Ps5 de kullanacaksa tek alabileceği kol yada kostüm olarak alabilir Ve tekrar düşer mi o da büyük soru işareti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,953
Üyeler
169,931
Son üye
balc1
Top Bottom