RDR 2 Alınır mı sizce?

Oyunun başlarındaki (yaklaşık 2 chapter) sakinliğe dayanabilirseniz kesinlikle alın. Çünkü aksiyon 3. chapter'da başlıyor ve oyuncular oraya kadar pek dayanamayabiliyor.

Onun dışında grafikleriyle, gerçekçiliğiyle, detaylarıyla, hikayesiyle, her şeyiyle muazzam bir oyun; bir Rockstar Games eseri.

150 TL böyle bir oyun için iyi. Fakat Epic gameste indirimle çok daha uygun oluyordu. Belki yine gelir.

çok oyun oynamam dota 2 oynuyorum sadece arkadaşlarla. hikayeli oyunlar falan sarmıyor beni ama rdr2 aldım 2 ay önce falan. bu oyun değil gerçekten buna oyun denmez. rdr2 yi bitirdikten sonra dedim başka oyunlar oynayayım bu neymiş ya böyle, sonra fark ettim ki rdr2'nin tek kötü yanı bu oyunu oynadıktan sonra başka oyun oynayamıyorsun hepsi çok kötü geliyor.

Çok Ağır Bir Oyun Özellikle İlk Saatlerine Katlanabiliyorsan Çok Sabırlı Biri Olmalısın. Ben Daha Çok Hızlı Oyunları Sevdiğim İçin Pek Beğenmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorup Cevap Beklemek Yerine Binary Translator Kullanıp Öğrenebilirsin.

Linkini Bırakayım: https://www.rapidtables.com/convert/number/binary-to-ascii.html
Dostum ciddi olamazsın ohaaa. yuuuhhh. çüşşşş. Dalga mı geçiyosun kardeşim bilerek adama sordum. Cidden bu zekanı kendine sakla.

Dostum ciddi olamazsın ohaaa. yuuuhhh. çüşşşş. Dalga mı geçiyosun kardeşim bilerek adama sordum. Cidden bu zekanı kendine sakla.
Sende Gereksiz Sorular Sormayı Bırakmalısın.
Kurduğun Cümleyi İyi Anlamaya Çalış.

Kişiden kişiye göre değişir. Ama çok kaliteli bir oyun.

Sende Gereksiz Gereksiz Sorular Sormayı Bırakmalısın Bay Çok Bilmiş.
Kurduğun Cümleyi İyi Anlamaya Çalış.
Birader benim başkalaryla olan muhabbetim seni ne alakadar eder. Bak sana cevapta yazışım ki "bilerek adama sordum". Anladın mı? Google'a binary translatör yazmayı bende biliyorum. Kendi işinle uğraş hadi bay çok zeki :)

red dead REDEMPTİON2 fiyatını hakediyormu sizce
şuan 150 tl 7 temmuza kadar.ben gow oynuyorum o bitsin direkt rdr2 alıcam 150tl kesinlikle değer daha önce denemek için crack 3-5 saat oynadım efsane oyun.eğer pc kaldırıyorsa en düşük grafikte bile oynasan değer o paraya alabilirsin için rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,241
Üyeler
191,552
Son üye
eypkagann
Geri