RDR 2 bu fiyata alınır mı?(570tl)

Akadir41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Aslında hikayeli oyunlardan pek haz etmiyorum ama öyle reelslerden gördüğüm kadarıyla falan rdr2 biraz sakin belki hikayeyi sevdirecek gibi geldi. Epikte 570 tl fiyatı var . Arada düşüyordu ama bu sene içinde daha ucuza düştü mü nasıl alınmasını tavsiye edersiniz?

Sadece hikaye modunu 150 saat oynayan birisi olarak söyleyebilirimki alınır her kuruşuna değer. Ama sen hikayeli oyunları sevmediğin için oyunun başında sıkılabilirsin. Oyunun ilk 3 saati falan yavaş tempoda ilerliyor sonra açık dünyaya geçiyor. Birde kovboy hikayelerini seviyorsan bu oyunda hoşuna gider.

RDR2 her kuruşuna değer. İngilizcen ileri düzey değilse yama yapmanı tavsiye ederim. Arkadaşın da dediği gibi ilk aşamada oyun çok yavaş ilerliyor diyeceksin, ama 2-3 saatin sonunda o tempo normale dönecek.

Aslında hikayeli oyunlardan pek haz etmiyorum ama öyle reelslerden gördüğüm kadarıyla falan rdr2 biraz sakin belki hikayeyi sevdirecek gibi geldi. Epikte 570 tl fiyatı var . Arada düşüyordu ama bu sene içinde daha ucuza düştü mü nasıl alınmasını tavsiye edersiniz?
Hocam 570 tl herhangi bir hikayeli oyun için olmasa bile rdr 2 için çok iyi fiyat.150 saatten fazla süre geçiriceksin oyun karşısında ayrıca hikayeli oyun sektörüne en iyi adım olur senin için

Hocam 570 tl herhangi bir hikayeli oyun için olmasa bile rdr 2 için çok iyi fiyat.150 saatten fazla süre geçiriceksin oyun karşısında ayrıca hikayeli oyun sektörüne en iyi adım olur senin için
Ben hikayeli oyunlarda 2 tane kral yapım biliyorum biri rdr diğeri kingdom come
Rdr eski america kingdom come orta çağ avrupa havasını iliklerine kadar hissediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,636
Üyeler
186,219
Son üye
Emre.47
Geri