Rdr 2 de save alamıyorum

mustibey

80+
Reaksiyon skoru
5
Dün rdr2 oynarken otomatik kaydetme çalışmıyor gibi bir şey yazdı pek önemsemedim ayarlardan kapatıp açınca hata vermedi tüm ilerlemem gitmiş bugünde aynı sorunu yaşıyorum otomatik kaydetme hata verdi manuel kaydetmeye çalışınca depolama alanı yok diyor fakat 110 gb boş alanım var oyun kendiyle çelişiyor bunun sorunu nedir

Dün rdr2 oynarken otomatik kaydetme çalışmıyor gibi bir şey yazdı pek önemsemedim ayarlardan kapatıp açınca hata vermedi tüm ilerlemem gitmiş bugünde aynı sorunu yaşıyorum otomatik kaydetme hata verdi manuel kaydetmeye çalışınca depolama alanı yok diyor fakat 110 gb boş alanım var oyun kendiyle çelişiyor bunun sorunu nedir
çoğu konuyu çözen şeyi dene, dosyaları doğrula :)

çogu yerde save alıp çıkartmıyor kötü özelligi

çogu yerde save alıp çıkartmıyor kötü özelligi
save almak için kasaba gibi bir yerde olmak gerekiyormuş bende save alma özelliği açık ve kasabada evin içinde denedim fakat hata verdi depolama alanını görmüyor galiba neden böyle anlamış değilim

bendede bir sorun var üstüne kayd etigim save ye manuel kayd yapıyorum oyunu kapatıp tekrar açınca o üstüne kayd ettiğim eski save açılıyor sadece bu sadece pc de oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri