Rdr 2 den sonra hangi oyunu oynamalıyım

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
rdr 2 hikayesini bitirdikten sonra kendimi bir boslukta hissettim sizce ne oynamalıyım arada girip bloodhunter vs yapıyorumda olmuyor eskisi gibi var mı önerebileceğiniz
hikayesi güzel oyunlar

Baldurs gate 3 olabilir hikaye arıyorsan.

Baldurs gate 3 olabilir hikaye arıyorsan.
o galiba kuş bakışı oynanılıyor bildiğim kadarıyla o tür çok sevmiyorum Third-person yada fps olursa güzel olur

rdr 2 hikayesini bitirdikten sonra kendimi bir boslukta hissettim sizce ne oynamalıyım arada girip bloodhunter vs yapıyorumda olmuyor eskisi gibi var mı önerebileceğiniz
hikayesi güzel oyunlar
rdrnin ilk oyununu oynamadıysanız oynanabilir, gow oynanabilir, tlou serisi oynanabilir.

Sony oyunları olabilir genel olarak, mafia 1 d.e. -2 d.e. olabilir.

o galiba kuş bakışı oynanılıyor bildiğim kadarıyla o tür çok sevmiyorum Third-person yada fps olursa güzel olur
Fps oynaman daha iyi olur Tps oynarsan Rdr den sonra attan inip eşşeğe binmiş gibi olursun.Witcherı daha sevmeme rağmen Rdr den sonra oynayamamıştım.

rdrnin ilk oyununu oynamadıysanız oynanabilir, gow oynanabilir, tlou serisi oynanabilir.
last of us cok ıstıyorumda cok pahalı gow oynadım oynadıgım en ıyı oyun gow dıyordum rdr 2 oynamadıgım ıcın dıyormusum 2018 gow game of the year alması olmamış

hikayesi güzel oyunlar
oyna kafana göre bir şey.
Fallout serisini oyna mesela.

Uncharted 4 denemeni öneririm bende last of us indirime girmesini bekliyorum düştüğü an çekerim bi tane

Geri