Örümcek Adam
80+ Bronze
mafia oyunları oynamadıysan tavsiye ederim.rdr2 bitirdikten sonra mafia 2 oynamıştım güzeldi
witcher 3, god of war, elden ringArkadaşlar geçenlerde toplam 52 saate rdr 2 yi bitirdim. Oyunu oynarken gerçekten çok zevk aldım yan görevler vs yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi çok denk gelmiyor rdr2 den sonra sizce ne oynanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da rdr 2 ye tekrar başlasam direkt yan görev odaklı ilersem hepsini bitirebilir miyim yan görevlerin
Normal oynadım hiç bir mod vs kullanmadım ana görev odaklı ilerledim istesem daha az sürede de bitirirdimAslında oyunu böyle çabuçak oynayıp bitirdim diyenlere uyuz oluyorum. En kolay modda mı oynuyorsunuz? Napıyonuz?
Çoğu oyuna trainer kurmadan sonuna varılamaz olduğu zamanda yaşıyoruz be ağa.
Geçende System Shock oynadım bi yere kadar. Sabrım yetmedi trainer ile zarzor sonuna vardım.
Dünyanın en iyi oyun serisi Metro oynaArkadaşlar geçenlerde toplam 52 saate rdr 2 yi bitirdim. Oyunu oynarken gerçekten çok zevk aldım yan görevler vs yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi çok denk gelmiyor rdr2 den sonra sizce ne oynanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da rdr 2 ye tekrar başlasam direkt yan görev odaklı ilersem hepsini bitirebilir miyim yan görevlerin
2k için 27 önerirler genelde amaMonitor Viewsonic VX2780J-2K fakat onerir misin dersen pek onermiyorum. 24inc olsa daha guzel olur gibi geliyor. Oyunlarda tabi dehset ama standart kullanimda yazilarda hafif biraz piksel goruntu mevcut.