Cruyff and Messi
80+ Bronze
Şu oyunu 2 kere bitirdim kesinlikle 200 tl ye değer iyi bir ingilizcen varsa al 200 tl den fazla düşmedi
Haklısın aga.Evet? Linki kaldır o zaman yoksa uyarı yiyeceksin![]()
![]()
![]()
Detaylı oynadım 100 saat sürdü. Bir 100 saat daha oynardım vaktim olsa.Detaylı oynarsan 50 civarı ana görevler 20-25 civarı diye tahmin ediyorum.
Epic gameste indirim kuponlarım vardı eğer hala duruyorsa özelden konuşalım eğer steamdeki gibi oluyorsa ben sana hediye atayım sende ucuza almış olursunArkadaşlar kaç aydır RDR 2 indirimi bekliyorum ama hep %33 indirime girip 200TL'ye düşüyor oyun. Daha fazla indirime girip daha fazla düşme ihtimali var mı? Artık beklemekten sıkıldım, eğer daha fazla düşmez diyorsanız alacağım.
Hocam detay dediğim yan görevler vs ekstra kıyafet alim gezim dersen uzaaar gider zaten.Detaylı oynadım 100 saat sürdü. Bir 100 saat daha oynardım vaktim olsa.
Korsanla mücadelemizi sürdüreceğiz sonsuza kadar.@rookie27 Forumda korsan link paylaşımı yasak.
Yok bro, sağ ol yardım etmeye çalıştığın için ama ben 40TL için giremem o riske.Epic gameste indirim kuponlarım vardı eğer hala duruyorsa özelden konuşalım eğer steamdeki gibi oluyorsa ben sana hediye atayım sende ucuza almış olursun